1a CATALANA

Palanca, nou tècnic de la Rapitenca

El club blau, amb l'objectiu de tornar a tercera, ha tancat la incorporació de l'entrenador tarragoní i ha renovat Mario i el porter Rafa

Després de consumar el descens a primera catalana, la Rapitenca ja té nou tècnic amb vista a tornar a tercera el curs que ve: Santi Palanca, que la temporada passada no havia entrenat i venia d'un cicle de cinc anys dirigint el Vilanova a tercera. El nou tècnic dels blaus, amb experiència també en el futbol de la demarcació –va ser tècnic i assessor esportiu del Reus–, explica que ha acceptat la proposta de l'entitat del Montsià «perquè la junta és ambiciosa i està configurant un projecte per tornar a pujar a tercera i que els aficionats recuperin la il·lusió». El club, a més, ha contractat també el preparador físic que ell mateix havia proposat: Òscar Rojals.

Mantenir el bloc és prioritari.

Tal com explica el nou tècnic, l'objectiu prioritari ara mateix és «renovar el màxim nombre de jugadors de l'actual plantilla». De moment, el club ja n'ha lligat dos: el porter Rafa Martínez i el central Mario, que és un dels eixos del conjunt del Montsià. Segons Santi Palanca, que ja ha parlat amb la junta exposant quins són els retocs que vol per al curs que ve, més enllà de mantenir el bloc, serà clau «que es recuperi l'ambició i la mentalitat guanyadora».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.