2a DIVISIÓ A

GIRONA

El pròxim partit a Montilivi, per taquilla

Els abonats s'hauran de rascar la butxaca per veure el Girona-Recre

El preu de les entrades oscil·larà entre els 10 i els 40 euros

El Girona no només no estrenarà la nova graderia en el pròxim partit a l'estadi (diumenge a les 5 de la tarda), sinó que els abonats que no es vulguin perdre el retorn de Raül Agné a Montilivi hauran de passar per taquilla. El consell d'administració ha decretat com a jornada econòmica el partit contra el Recreativo, que també serà decisiu per a la permanència si l'equip no guanya a Elx.

El preu de les entrades oscil·larà entre els 10 i els 40 euros, tot i que la decisió més controvertida és que l'abonat que no retiri anticipadament la seva localitat i vulgui adquirir-la el mateix dia de partit haurà de pagar com un no abonat (25 o 40 euros). Les entrades anticipades estaran a la venda a Montilivi des del dilluns dia 24 fins al divendres dia 28 en horari d'oficines (de 10 a 2 i de 5 a 8).

El Girona ha fet saber que els abonats de tribuna tindran la localitat reservada fins al dia 28 i que es poden comprar entrades per transferència bancària.

Anticipades
Abonats
General
10 euros Tribuna
20 euros
No abonats
General
20 euros Tribuna
30 euros
Dia de partit
Abonats i no abonats
General
25 euros Tribuna
40 euros


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.