3a DIVISIÓ

LA POBLA DE MAFUMET

Kiko Ramírez afronta un repte ple d'ambició

En la seva presentació com a nou tècnic, Kiko Ramírez afirma que vol «acostar la Pobla al primer equip»

També es pren aquesta etapa com una oportunitat «per continuar escalant» en la seva carrera

Kiko Ramírez
NOU TÈCNIC DE LA POBLA
«Volem que els jugadors de la Pobla tinguin més a prop el primer equip»
«Hi ha una sèrie de canvis que s'han de fer, però aprofitant també l'excel·lent treball fet per Santi Coch»
«Un ha de ser ambiciós i anar pujant graons i ha de mirar pel seu futur, i jo sóc un entrenador ambiciós»

Acompanyat per gairebé tot el nucli esportiu del Nàstic, Kiko Ramírez va ser presentat ahir com a nou entrenador del filial, la Pobla de Mafumet. El ja extècnic de l'equip juvenil es va mostrar ambiciós i no va amagar que aquesta nova etapa en l'entitat grana representa tot un repte per a ell. Un dels objectius que es marca és el de reforçar el pont entre el filial i el Nàstic: «Intentarem estar a l'altura i treballar perquè els jugadors de la Pobla tinguin més a prop el primer equip, competint amb les màximes garanties a tercera.»

Fruit d'aquest intent de professionalitzar el filial –s'entrenarà al matí–, Ramírez també té pensat introduir una sèrie de canvis «que s'han de fer, però aprofitant també l'excel·lent treball que ha fet Santi Coch en els últims anys». En aquest sentit, va deixar entreveure que, a partir d'ara, els jugadors més veterans potser no tindran tanta cabuda en la plantilla com han tingut fins ara: «Tothom és vàlid, però hi ha una llei en el futbol que diu que quan un fa temps que juga i els de darrere empenyen, se'ls ha de deixar lloc.»

Kiko Ramírez tampoc no va amagar que aquesta nova etapa significa una oportunitat per continuar escalant en la seva carrera professional: «Un ha de ser ambiciós i anar pujant graons i ha de mirar pel seu futur i, en aquest sentit, com a entrenador, sóc ambiciós.»

El relleu al juvenil, pendent.

El director del futbol de base, Yago Aguilar, present en l'acte d'ahir, va assegurar que encara no tenen decidit quin serà el relleu de Kiko Ramírez al juvenil i que Joan Vizcaíno és una de les diverses opcions en què treballen: «L'hem d'encertar i filar prim, perquè volem un perfil concret i és un tema en què no ens podem equivocar.»



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.