Futbol català

2a DIVISIÓ A

NÀSTIC

Cap acord en el «cas Calle»

El Nàstic i el Girona no van arribar a cap entesa en l'acte de conciliació celebrat ahir a Madrid

El club gironí reclama ara 66.000 euros per no haver pogut fer jugar el davanter fins al gener

Jordi Lloret
SECRETARI DEL NÀSTIC
«Entenem totes les posicions, però no que se'ns responsabilitzi que Calle no pogués jugar durant mitja temporada»
«No ens poden dir que no hem fet bé les coses perquè no és veritat»
«Per arribar a un acord, el Girona hauria de fer un gest o un replantejament»

Com era d'esperar, el Nàstic i el Girona no van arribar a cap acord en l'acte de conciliació celebrat ahir a la seu de la federació espanyola per tal d'arribar a una resolució en el cas Calle. Un representant dels serveis jurídics del Girona, que el club no va voler identificar, va fer saber a la federació i a l'entitat grana que el club gironí reclama que el fet de no haver disposat de Calle durant els primers quatre mesos de competició suposa un perjudici i reclama 66.000 euros, només 6.000 més del que el Nàstic reclama al Girona per haver fet jugar el davanter en el derbi que va enfrontar els dos equips a Montilivi el 6 de febrer (0-2).

El conjunt grana, per la seva banda, es manté ferm que no en té cap mena de culpa, com assegura el seu secretari, Jordi Lloret, present en l'acte celebrat ahir a Madrid: «Entenem totes les posicions, però no que se'ns vulgui responsabilitzar que el Girona no pogués fer jugar Calle durant mitja temporada; no ens poden dir que no hem fet bé les coses perquè no és veritat.»

Ara, els dos clubs tenen un termini de deu dies per presentar les seves al·legacions i si un cop presentades, el desacord entre les dues parts continua, serà el comitè jurisdiccional i de conciliació de la RFEF qui decideixi. «Per arribar a un acord, el Girona hauria de fer un gest o un replantejament, que de moment és negatiu», assegura Jordi Lloret.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.