Futbol català

Vasos comunicants

El Roquetenc firma dos gols que el deixen pendent dels descensos compensats

El Camp Clar s'acomiada definitivament de preferent després d'un mal final de temporada

La victòria del Roquetenc sobre el Camp Clar té una doble lectura. Els tres punts permeten als ebrencs evitar el descens directe, però dependre de la fase d'ascens de tercera divisió a segona B tampoc és cap garantia. Ara mateix, els equips que aspiren a pujar de categoria –Reus, Hospitalet i Sant Boi– haurien d'assolir l'ascens per tal que el Roquetenc pogués conservar la seva plaça a preferent. Tant bon punt acabin les fases d'ascens, el Roquetenc sabrà quin és el seu lloc la temporada vinent.

El Camp Clar, això no obstant, amb la derrota ja s'acomiada de preferent. Els tres punts li haguessin donat la salvació, però no va poder vèncer el Roquetenc. Després d'un mal inici de lliga, el Camp Clar va reaccionar i ha tingut opcions fins l'última jornada per salvar-se. És evident, doncs, que l'única victòria dels tarragonins en els últims 12 partits no ha contribuït a la situació present de l'equip.

El Roquetenc va començar molt fort i amb molt de ritme. Els locals van tenir un parell d'ocasions a l'inici que no van saber materialitzar. Això va fer reaccionar el Camp Clar, encara que sense massa encert. Abans del descans, el Roquetenc obria el marcador a través de Lluís. Javi va ser l'encarregat de sentenciar el triomf local a dos minuts per al final.

ROQUETENC
2
CAMP CLAR
0
ROQUETENC:
Alfonso, Otero, Adell, Moisès (Marc, 60'), Julio, Llorenç, Lluís (Àlex, 87'), Nando (Javi, 70'), De la Torre, Vilanova i Trullent (Pau, 67').
CAMP CLAR:
Nando, Robert (Dani Barroso, 45'), Eric (David, 45'), Amador, William (Dida, 66'), Salamanca, Amores (Pedra, 45'), Fran, Ignasi, Yusi i Famu.
GOLS:
1-0 (43') Lluís. 2-0 (88') Javi.
ÀRBITRE:
Farizo Boada.
T.G.:
Vilanova del Roquetenc. Amador i William, del Camp Clar.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.