2a DIVISIÓ A

Montilivi: Una vista privilegiada

El Girona espera que l'Ajuntament munti un sistema d'ocultació que eviti la visió des de fora dels partits

El club tem que la gent aprofiti la retirada dels panells per no haver de passar per caixa contra el líder

Josep Gusó
PRESIDENT DEL
GIRONA FC
«Hem fet l'únic que podíem fer, que és dir-ho a l'Ajuntament, perquè el camp no és nostre»
«Només sé que si no es fa res, la visibilitat del terreny de joc des de fora serà acollonant»
Jordi Agustí
DIRECTOR D'ESPORTS DE L'AJUNTAMENT DE GIRONA
«El club ens ha traslladat aquest problema i ara veurem quina resposta hi podem donar. Avui [per ahir] som dimecres i el partit és diumenge»

La retirada dels panells de publicitat que ocultaven la visió del terreny de joc de Montilivi des de la zona de lateral ha generat molta preocupació en la junta directiva del Girona. És com una ampliació de molts metres quadrats de la llotja dels Sastres, el punt de trobada de tota la vida dels aficionats que volen veure els partits del Girona sense haver de passar per taquilla.

La directiva està neguitosa perquè tem que aquest diumenge hi pugui haver un nombre significatiu de seguidors que decideixin no passar per caixa aprofitant les excel·lents vistes que tindran del camp sense necessitat d'accedir al recinte. Tot això, la setmana que el líder visita Montilivi i que el club ha aprofitat per fer jornada econòmica. El Girona, que aspirava a una gran entrada i a una molt bona recaptació, ha traslladat la seva inquietud a l'Ajuntament. «El camp no és nostre», recorda Gusó. Des del consistori hi ha el compromís d'estudiar què hi poden fer, tot i que només hi ha un parell de dies hàbils (avui i demà) abans del partit.

I les obres?

De moment, no hi ha ni rastre de maquinària pesada que comenci les excavacions com a pas previ per fer els pilotatges sobre els quals s'ha d'aixecar la nova graderia. Jordi Agustí va comentar que actualment s'hi estan fent «estudis complementaris de seguretat».

Els maldecaps del club són uns altres: hi havia la possibilitat de fer tres molt bones entrades contra rivals de la talla del Xerez, el Tenerife i el Nàstic, i amb la retirada dels panells observen amb preocupació que poden perdre molts diners.

La malastrugança del dia del club

El calendari va ser capriciós amb les visites consecutives del Saragossa i la Real Sociedad i la directiva va desistir de fer passar per taquilla els aficionats dues vegades en 15 dies. Contra el Saragossa, la previsió meteorològica de fortes pluges va retenir a casa aficionats (n'hi va haver uns 5.500), tot i que al final no va ploure. Pitjor va ser el segon dia del club, ficat en calçador contra l'Albacete, amb l'entrada més fluixa: 2.327 espectadors un dia de fred molt intens.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.