Un derbi amb dos al·licients

El Reus rep la Pobla amb la fita marcada de guanyar-la per primer cop i lligar el segon lloc

El filial del Nàstic, per la seva banda, vol puntuar per superar el registre del curs passat

Un derbi, per si sol, ja és interessant. Però quan aquest arriba en l'última jornada i hi ha coses en joc l'emoció es multiplica. En aquest context arriba l'enfrontament entre un Reus i una Pobla de Mafumet que ja han fet la feina, però que necessiten puntuar per assolir les fites marcades. El conjunt del Baix Camp necessita com a mínim un punt per assegurar la segona posició, que té el premi de disposar del factor camp a favor en la primera eliminatòria de la fase d'ascens i, molt probablement, en la segona. A més, permetria als de Calderé jugar la copa del Rei la temporada que ve.

El filial del Nàstic, per la seva banda, també vol la victòria o l'empat per superar el registre de 52 punts de la temporada passada, que ja van assolir en la jornada anterior gràcies a la victòria contra el Manlleu. Els dos equips tenen motius per creure en la victòria. El Reus, perquè arriba al tram final de la temporada embalat –5 victòries i una derrota– i la Pobla, perquè sempre s'ha imposat al conjunt roig-i-negre en els tres partits en què s'han trobat a tercera. «No he estat capaç de vèncer mai a la Pobla perquè és un rival molt complicat», explica Ramon Maria Calderé, mentre que Santi Coch no se'n refia dels precedents: «Cada partit és una història i el Reus és un gran equip capaç de tot.»

Atac afectat.

El Reus afronta aquest partit amb quatre baixes en la davantera: Masquè i Querol estan sancionats i Mito i Manolo González, lesionats. En el mig del camp, Calderé tampoc no podrà disposar del sancionat Duran. D'altra banda, Santi Coch podrà disposar de tots els seus pupils excepte Oribe i Tandia, que estan lesionats.

Bona sintonia tot i la polèmica del primer partit

Les declaracions polèmiques que Calderé va fer en el partit de la primera volta estan oblidades. Dijous passat, el tècnic del Reus va disculpar-se per la seva «enrabiada» i el mister de la Pobla, Santi Coch, va afirmar: «Calderé és una persona impulsiva, és el millor entrenador de tercera i això és una de les coses que el fa perdre una mica. Si hi ha alguna cosa que no li agrada ho diu, però no passa res. Ja vam parlar-ho personalment i no se n'ha de fer més cas.» La relació entre els dos tècnics, doncs, és bona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.