Futbol català

Més a prop de la grossa

El Llagostera s'enfrontarà amb un dels grans de la lliga espanyola en la copa si el 12 d'octubre es desfà de l'Hospitalet

Confia mantenir el suport del públic després de tombar l'Olímpic de Xàtiva i el Cerceda

Si el Llagostera guanya, podria jugar contra el Barça al desembre

El Llagostera va conèixer ahir quin és l'últim obstacle abans de fer història en la copa i que li toqui la grossa. Els llagosterencs van quedar emparellats a l'Hospitalet en la tercera eliminatòria, que es disputarà a partir únic el dimecres 12 d'octubre. L'avantatge per als llagosterencs és que tornaran a jugar a casa, com ja van fer contra l'Olímpic de Xàtiva (4-2) i el Cerceda (2-1). “Qualsevol rival era complicat. Estem molt il·lusionats, igual que ells, i si els eliminem, serà una festa. De fet, ser on som ara ja és un èxit”, afirma la presidenta del club, Isabel Tarragó.

El Llagostera tenia la possibilitat de quedar exempt i passar directament als setzens de final, cosa que va aconseguir l'Oviedo. De les sis eliminatòries entre equips de segona B, els dos únics catalans s'hauran d'enfrontar entre ells.

Si el Llagostera guanya, s'enfrontarà amb un dels grans de la lliga espanyola en una eliminatòria a doble volta (els dies 8 i 21 de desembre). En cas de victòria, el Llagostera es veurà les cares amb el Barça, el Madrid, el València, el Vila-real, el Sevilla, l'Athletic o l'Atlético, és a dir, un dels equips de primera que disputen competició europea (lliga de campions o bé Europa League).

Un mes per a la lliga

El Llagostera ha superat dues eliminatòries de copa, però està encallat en la lliga. Quatre derrotes en quatre partits fan que el conjunt blaugrana sigui cuer del grup III de 2a B. “Ara tenim un mes per pensar en la lliga i aparcar la copa”, sosté el tècnic del Llagostera, Oriol Alsina.

Alsina està satisfet de la trajectòria de la copa, però reconeix que l'esforç de jugar dos partits entre setmana ha passat factura en la competició regular. “Era impossible jugar dimecres i diumenge, i que no notéssim l'esforç.”

A l'Hospitalet, valoren l'emparellament amb prudència tot i ser contra un rival que no té cap punt en la lliga. “El Llagostera està motivat en la copa i visitarem un camp complicat. És interessant, perquè serà un desplaçament curt i qui passi tindrà un premi important”, va comentar el tècnic, Jordi Vinyals.

La part positiva és que juguem a casa; la negativa és que ho fem contra un altre equip català
Isabel Tarragó
PRESIDENTA DEL LLAGOSTERA
3a eliminatòria: Oriola-Cadis Albacete-Alavés Andorra-San Roque Eibar- Ponferradina Mirandés-Logroñés Alcorcón-Numància Almeria-Elx Celta-Valladolid Còrdova-Osca Deportivo-Alcoià
Si guanyem farem més gran la història del club. Ja som un dels pocs equips catalans del torneig
Oriol Alsina
ENTRENADOR DEL LLAGOSTERA
Hem d'esperar el suport del públic, que en els partits de copa va ser decisiu. Ens va donar un plus
Quim Boadas
DEFENSA DEL LLAGOSTERA

Empat sense gols en el Llagostera-Hospitalet de lliga de fa dues temporades

El Llagostera i l'Hospitalet van enfrontar-se fa dues temporades en el grup cinquè de tercera. El primer duel, corresponent a la tercera jornada, va ser el dissabte 12 de setembre del 2009 al camp del Llagostera i va acabar amb empat sense gols (0-0). “Va ser un partit de moltes ocasions i el final del primer temps hauria pogut acabar amb 0-2 o 1-2”, recorda Quim Boadas. El defensa de Cassà de la Selva és un dels tres supervivents de la plantilla del Llagostera. També van jugar aquell partit els defenses Aimar i Vallho. A l'Hospitalet, hi havia el porter Craviotto, els germans Viale, el davanter Jordi Martínez, el veterà Toni Velamazán i el bredenc Eloi Fontanella (a la imatge d'Eudald Picas, lluitant amb Boadas en una acció d'aquell Llagostera-Hospi). El defensa Barón, ara al conjunt gironí, estava a l'equip riberenc i va jugar 74 minuts. D'aquella temporada, Boadas recorda que l'Hospitalet “era un molt bon equip. Van quedar campions i van pujar”, explica. El Llagostera, que debutava a tercera, va acabar setè en la lliga. A la banqueta del conjunt riberenc hi havia Jordi Vinyals, que ara ha tornat al Municipal de la Feixa Llarga després d'una mala experiència al Castelló. El tècnic de Cardedeu també havia estat ajudant d'Alfons Muñoz al Nàstic i havia dirigit el Miapuesta Castelldefels. Com a jugador, Vinyals, que feia de mig, va estar a primera (Oviedo, Sabadell i Betis) i a segona B (Figueres).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.