Futbol català

Un jugador, a punt de morir per agressió

Futbol. Gómez (Espolla) va estar mitja hora inconscient i va passar una nit a l'hospital pels cops al cap rebuts de dos rivals del Portbou

L'Espolla-Portbou de la segona jornada del grup 31 de quarta catalana es va suspendre dissabte (2-2, 84') per una picabaralla entre els dos equips. El local Luis Miguel Gómez va estar a punt de morir per l'agressió de dos jugadors del Portbou. Testimonis dels incidents coincideixen que van témer per la vida de Gómez. “Va començar a tenir convulsions i a treure sang per la boca. Vam pensar que no hi havia res a fer i que es moria”, destaca un membre de l'Espolla, que prefereix no identificar-se.

El delegat del Portbou ha confirmat que Gómez (Espolla) va quedar estès a la gespa. Els membres dels dos clubs van quedar “en estat de xoc” i van témer que el futbolista morís. Fins que no va arribar l'ambulància –“va venir de seguida” indica l'Espolla–, la dona i el cunyat de l'agredit van haver de ser atesos a causa dels nervis i l'ansietat. Com que el jugador no respirava, la dona va colpejar-lo perquè reaccionés. De mica en mica ho va fer i va recuperar la consciència.

Després d'una hora i tres quarts, l'ambulància va traslladar el jugador de l'Espolla a l'hospital de Figueres, on va passar una nit en observació. Gómez està molt espantat, no recorda res des que va rebre el cop de puny i ha de fer repòs quinze dies.

Intentava posar pau

Luis Miguel Gómez va ser agredit quan intentava posar pau entre dos expulsats, el seu company Jaro i el visitant Manuel Flores. Segons fonts de l'Espolla, Gómez va ser agredit per Flores, que li va etzibar un cop de puny a la cara. Quan Gómez estava a terra, David Macias li va propinar una coça al cap.

Denúncia de l'Espolla als Mossos

A Espolla estan molt indignats amb el comportament dels jugadors del Portbou. Membres de l'Espolla van denunciar ahir els fets a la comissaria de Figueres dels Mossos d'Esquadra. Confien que el comitè els donarà els tres punts i tenen clar que, si el Portbou no expulsa Flores i Macias del club, no aniran el camp portbouenc a jugar-hi. La junta del Portbou es va reunir ahir a la nit per estudiar les agressions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

McNulty, el primer vermell

Oeiras / Girona
 

La vella guàrdia no falla

Girona
 
 

Brots verds entre els dubtes

Girona
 
Fernando San Emeterio
Director esportiu del BÀsQUET GIRONA

“No vull que hi hagi excuses ni egoismes”

Girona
 

L’1x1 del València-Barça

 

De maneta en maneta

barcelona
 

Granollers i Zeballos, a semifinals de Cincinnati

barcelona / cincinnati