Futbol català

L'hora d'arromangar-se

Futbol. 2a A. Els jugadors del Girona s'estan unes set hores a Montilivi en la primera jornada de treball amb Uribe, que els va dirigir a la tarda. Avui també hi ha programada doble sessió

La jornada d'ahir no va tenir res a veure amb el típic entrenament suau i breu de recuperació que solen fer els jugadors per començar la setmana. Convocada a quarts de nou del matí a Montilivi, la plantilla del Girona hi va estar gairebé quatre hores al matí i tres més a la tarda. A les set tocades del vespre encara eren al camp annex, i no van marxar cap a casa fins a quarts de vuit del vespre, quan Josu Uribe va ser presentat oficialment.

Al matí, encara sense l'entrenador asturià, va dirigir l'entrenament Joan Francesc Ferrer, Rubi, juntament amb el preparador físic, Jordi Balcells, i el de porters, Eduardo Pérez. Tot el grup va fer una primera part, i la segona se la van estalviar només els titulars a Huelva. Un cop acabat l'entrenament, la plantilla es va reunir al vestidor i hi van estar més de mitja hora. En van sortir a quarts d'una, sense fer declaracions.

A quarts de cinc de la tarda, els jugadors tornaven a ser al vestidor, on els esperava ja Josu Uribe. El nou tècnic va mantenir amb ells el primer contacte i va fer-los una xerrada que va durar més d'una hora. A les sis tocades, els jugadors van anar al camp annex per fer la segona sessió de la jornada, un fet inusual en dilluns. L'últim de sortir del vestidor va ser Uribe, amb una gorra blanca, moments abans que el club fes pública la seva incorporació, amb l'anunci de la presentació oficial. La sessió de la tarda va durar poc més d'una hora i va ser seguida per Josep Delgado, que va ser vist també al matí a Montilivi. També hi havia el vicepresident, Joaquim Boadas, els consellers Kat Görska i Daniel Sambola i l'assessor del consell Mauricio Novach.

“Necessito moltes sessions de treball”

“Quan suspens un examen i un altre, només tens una solució, i és estudiar més.” Va ser l'exemple que va posar Uribe a la sala de premsa en ser preguntat per la intensa jornada de treball que va tenir la plantilla. I no serà l'última. Avui hi ha programada una altra doble sessió d'entrenaments, i la setmana que ve n'hi haurà més. “Amb el que hem fet fins ara, no és suficient. Quan algú arriba, ha de treballar. Avui al matí encara no hem pogut fer-ho, però a la tarda hi ha hagut una xerrada productiva i després una sessió de treball. I demà, dues més.” El tècnic justifica l'activitat:: “És una mini pretemporada, lògicament controlant els esforços, però necessito moltes sessions de treball per poder inculcar el que vull”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.