Futbol català

“És important donar sensació de solidesa”

Josu Uribe. L'entrenador del Girona admet que l'equip ha de créixer en l'aspecte ofensiu, però al Nuevo Zorrilla anteposa el treball defensiu

Que ningú no s'esperi un Girona alegre i desinhibit al Nuevo Zorrilla. Josu Uribe ja va deixar ben clar que les possibilitats de puntuar a Valladolid passen, indefectiblement, per estar molt ben armats a darrere: “Donarem prioritat a ser un equip molt ben organitzat. Si no fem un bon treball defensiu, serà difícil guanyar-hi. Hem de donar sensació de solidesa i a partir d'aquí començar a créixer en aspectes ofensius.” Tampoc no es va amagar l'entrenador del Girona d'enumerar algun dels arguments en atac que té el Girona per fer mal: “Hem d'aprofitar el contraatac i també les accions d'estratègia.” I va citar el plantejament que l'equip va fer a Elx (1-0) –l'únic amb ell a la banqueta des que és a Girona– com el camí a seguir lluny de Montilivi: “La idea contra els equips grans ha de ser una mica aquesta, però millorant la concentració defensiva, les transicions ofensives i també els contraatacs”, va especificar l'asturià.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.