Futbol català

L'estrena de Tito Téllez reactiva el Peralada

Futbol. 1a catalana. Dos gols de Robert i un de Borja en 20 minuts pletòrics després del descans van donar el triomf al conjunt altempordanès

RIPOLLET0

PERALADA3

El Peralada es va imposar amb contundència al Ripollet en l'estrena de Tito Téllez a la banqueta, en un partit monocolor que els locals van resoldre en uns primers compassos pletòrics de la segona meitat.

Ja en els primers 45 minuts, el Peralada va fer mèrits per arribar al descans amb avantatge, però la pilota no va voler entrar. El Ripollet encara va mantenir una certa organització defensiva, però va ser a còpia de renunciar totalment a l'atac. De fet, gairebé no va ni creuar la línia de mig del camp, cosa que va fer que Buendia fos un espectador més.

El millor Peralada va aflorar després del descans. L'1-0 va arribar de seguida i el va fer l'exjugador de l'Olot Robert, que va culminar la bona acció que Mate havia iniciat pel costat esquerre. El gol va esperonar encara més els locals, que van continuar persistint fins que van trobar el 2-0, també obra de Robert, amb la canya a punt dins l'àrea. I quan el Ripollet se'n va voler donar compte i va intentar avançar les línies, de seguida es va trobar amb el 3-0 de Borja, que ja va decidir la sort del matx.

Amb el Ripollet traient la bandera de rendició, el Peralada hauria pogut assolir una golejada, però ni Moha, en dues ocasions, ni Bermúdez van afinar la punteria. Els locals van acabar amb deu homes per l'expulsió de Tidian.

PERALADA: Buendia, Litus, Borja, Toni, Mate, Tidian, Isma (Chacón, 67'), Pastor, Arimany (Bermúdez, 54'), Sergio Garcia i Robert (Moha, 62'). RIPOLLET: Reyes, Quique, Rai, Miguel, Salva, Berni, German (Cabanas, 60'), Morera (Benito, 60'), Novo (Lluís, 46'), Uri i Fran. GOLS: 1-0 (49') Robert. 2-0 (60') Robert. 3-0 (65') Borja. ÀRBITRE: Gutiérrez Herraiz. T.G.: Al local Pastor, i als visitants Quique i Raí. T.V.: Directa a Tidian (77'), del Peralada..