Futbol català

Amb l'etiqueta enganxada

Futbol. 2a divisió A. Dani Nieto, utilitzat com a revulsiu amb el Girona, encara ha vist més reduïda la seva participació a l'Alcorcón. El balear acumula només 109 minuts amb Bordalás

L'Alcorcón, pletòric com a local, va tenir feinada per guanyar l'últim partit a Santo Domingo. L'equip madrileny va remuntar contra el Lugo gràcies a un gol de Dani Nieto (86'), que va enviar un xut de falta des de molt lluny a dins l'àrea, la pilota es va enverinar sense que ningú la toqués i va entrar. Va ser el moment de glòria –almenys fins ara– de l'exjugador del Girona, que té ben poques oportunitats. Una setmana després de ser l'heroi, Bordalás el va fer entrar l'últim quart d'hora a Elx. És el paper que li toca a l'extrem, similar (amb menys minuts) al del curs passat a Montilivi.

Vertical, elèctric i un pèl anàrquic, Nieto només ha participat en cinc partits, i en cap ha arribat a la mitja hora de joc. “La veritat és que he tingut molt poca continuïtat. Però encara queda molt”, diu l'esquerrà, que per davant hi té Juli Cerdà, a qui Bordalás coneix molt bé. “I també pot jugar per l'esquerra Miguélez o Kike López”. Nieto, en qualsevol cas, és pacient: “No puc exigir res al tècnic, tot i que m'agradaria tenir més continuïtat. Ell em diu que tingui paciència, que sóc jove i que tot arribarà”.

Amb el Girona, Nieto va ser titular en vuit partits, però va acabar la lliga amb més d'un miler de minuts i sis gols. Recorda especialment el trio contra l'Alcoià i està satisfet del pas per Montilivi: “Em va servir per començar a conèixer bé la 2a A i aprendre dels veterans”. A l'extrem no li sorprèn que el Girona sigui segon: “Té molt bon equip, com el tenia l'any passat, encara que les coses no sortien.”

A GIRONA
34
partits jugats (1093 minuts)
26
partits com a suplent
8
partits com a titular
2
partits sencers
20
partits jugant menys de mitja hora
6
gols (1 cada 182 minuts)
A ALCORCÓN
5
partits jugats (109 minuts)
5
partits com a suplent
5
partits jugant menys de mitja hora (27 minuts com a màxim)
2
gols (1 cada 41 minuts)

EL PAS PER GIRONA

“Em va servir per començar a conèixer bé la 2a A i aprendre dels més veterans”
“No puc exigir res al tècnic, però sí que m'agradaria tenir més continuïtat”

Una opció de recompra que caducarà

Dani Nieto va ser un dels protagonistes de la pretemporada del primer equip de l'Espanyol, al qual va tornar després del pas per Montilivi. L'esquerrà va tenir una participació molt activa en els partits d'estiu que va fer, però no va convèncer Pochettino. Un cop l'Espanyol va confirmar que no comptava amb ell, Dani Nieto no va trigar gens a trobar destinació. Pepe Bordalás, que ja s'hi havia interessat quan era a l'Elx –el va temptar durant l'anterior mercat d'hivern–, el va recomanar per a l'Alcorcón, que acabava de perdre Paco Montañés (Saragossa). Amb el conjunt madrileny, l'extrem balear hi va firmar un contracte per dues temporades, ja lliure. L'Espanyol, això sí, es reservava una opció de recompra per a aquest pròxim mercat d'hivern, que tot apunta que caducarà.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.