Futbol català

El Lloret suma un punt insuficient per escalar llocs

Futbol. 1a cat. El Lloret va esgarrapar un punt al camp del cuer, el Ripollet

El Lloret tenia aquesta jornada un desplaçament molt important al camp del cuer, el Ripollet. Els de José Àngel Valero no van aconseguir distanciar-se de la cua ni sortir del descens, però el més positiu és que van evitar que el Ripollet se'ls acosti. El duel va començar amb un Lloret ben col·locat i un rival que es limitava a defensar. En el descans el resultat era de 0-0. Només començar la segona part, Cutxo va avançar els lloretencs. El gol va fer reaccionar el Ripollet, que es va llençar a l'atac fins a aconseguir l'empat (79'). En els darrers minuts, els locals van disposar de tres ocasions molt clares per marcar gol, però els va faltar encert en els metres finals.

Ripollet1

lloret1

RIPOLLET: Olavide, Fortuny, Medina, Salva Carreras, Toni, Duran, Òscar (Manolo Casto, 61'), Galisteo (Fran Jerez, 61'), Torcal, Peque i Arnau (Víctor, 70'). LLORET: Ian, Sergi, Àlex, Marc, Poderoso, Ivi (Xavi, 87'), Vadillo, Cuenca (Marcos, 91'), Cutxo (Cristian, 61'), Riqui i Cuervas (EriK, 73'). GOLS: 0-1 (46') Cutxo. 1-1 (79') Medina. ÀRBITRE: Guijarro Álvarez. T.G.: A Òscar i Fran Jerez del Ripollet, i Àlex, Marc, Poderoso i Cristian del Lloret.