Futbol català

Pas en fals del Farners, que segueix encallat a casa

Futbol. 1a catalana. Els locals van anar de seguida a remolc d'un rival que va ser millor

MOLLET3

FARNERS1

El Farners va encaixar la primera derrota de la segona volta, que el pot descavalcar una mica de la lluita per l'ascens. Encallats a casa (l'equip ha sumat 18 punts de 39 possibles al seu terreny de joc), els farnesencs van anar ahir a remolc d'un rival que va ser superior i que es va endur el triomf amb tota justícia. És cert que el Mollet es va trobar molt aviat amb el 0-1, però el Farners va acusar el cop en excés, tenint en compte que hi havia 88 minuts per reaccionar. No ho va fer, i el possible 0-2 –Banal va salvar des de la ratlla un gol a Novo (31') i el pal va evitar que Baby fes el segon– va estar sempre més a la vora que el possible 1-1, tot i que Dani Alonso hauria pogut empatar just abans del descans (44').

En la segona part, els visitants de seguida van desmuntar els intents de reacció locals, primer amb el 0-2 i posteriorment amb el 0-3, en possible fora de joc. El Mollet va saber administrar ve l'avantatge malgrat els desesperats intents per invertir la dinàmica dels locals, que només van veure porteria a les acaballes.

FARNERS: Blanquera, Padrós (Martín 54'), Banal (Isaac 63'), Criado, Dani Alonso (Rueda 58'), Sergi Romero, Guitart, Òscar Almendros, Pau Gusó (Kevin 63'), Joel (Alfonso 63') i Giró. MOLLET: Asier, Àlex Gómez, Àlex Gil (Mur 84'), Sergi, Novo (Rubén 89'), Arqués, Yustos, Ricky, Donoso, Edgar (Borja 92') i Baby (Forcinetti 78'). GOLS: 0-1 (2') Novo. 0-2 (50') Donoso. 0-3 (60') Novo. 1-3 (87') Giró. ÀRBITRE: Blasco Pastor. T.G.: als locals Criado, Sergi Romero, Giró, Padrós i Isaac, i als visitants Yustos, Àlex Gil, Donoso i l'entrenador, Claudio Festa. T.V.: cap.