Futbol català

El Girona confirma a Santander que és un seriós aspirant a l'ascens

L'equip gironí guanya el Racing per 0 a 1 amb gol de Felipe

Se situa provisionalment en la segona posició a la classificació general de la Lliga de 2ª divisió

El Girona segueix en peu ferm cap l'ascens a primera divisió després de guanyar aquest dissabte a la tarda el partit que s'ha disputat a l'estadi del Sardinero contra el Racing de Santander per 0 a 1, amb gol de Felipe (61). Amb aquest victòria, la cinquena consecutiva, l'equip gironí se situa provisionalment en la segona posició de la classificació general amb 60 punts, ja que s'ha vist beneficiat per la derrota de l'Almeria al camp del Mirandés per 1 a 0 i pel fet que el Vila-real no jugarà fins demà el seu partit al camp del Múrcia.

L'altre equip immers en la lluita pels lloc d'ascens a primera divisió, l'Alcorcon, no ha fallat en el seu desplaçament al camp del Lugo i ha guanyat per 0 a 1. L'Elx, que demà jugarà contra el Xerez el partit d'aquesta jornada, manté amb molta claredat el liderat de la Lliga , amb 9 punt s d'avantatge respecte al Girona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.