Futbol català

“Desitjo el millor al Girona”

Eusebio Sacristán. Entrenador del Barça B

Pocs minuts després de la conclusió de l'enfrontament, Eusebio Sacristán va aparèixer a la roda de premsa de Montilivi. L'exjugador del Barça va fer una anàlisi acurada del matx i va diferenciar clarament les dues meitats: “En la primera part, el partit ha estat més obert i els dos equips han lluitat per imposar el seu joc. Els dos conjunts han tingut ocasions de gol però el Girona s'ha endut el millor premi”, deia Eusebio, que no va dubtar a explicar el domini que va tenir el seu equip en la segona meitat: “Els hem tingut molt a prop de la seva porteria durant tota la segona part. El Girona, però, s'ha fet fort al darrere i ha demostrat que controla moltes facetes del joc.

El tècnic de l'equip filial del Barça va tenir paraules d'elogi per al Girona: “Desitjo el millor al Girona en el que queda de temporada”, i fins i tot, per a la tranquil·litat de molts aficionats del conjunt blanc-i-vermell, hi va afegir: “La setmana que ve juguem contra el Vila-real, i competirem fins al final, ja ho hem dit. Ho farem per nosaltres mateixos, volem demostrar que som professionals, pel bé de la competició i perquè la paraula que ens caracteritza és competitius”, explicava l'exjugador del dream team del Barça fent referència a l'etiqueta que moltes persones han posat al seu equip de ser els “jutges de l'ascens directe” pel fet de jugar contra tots els rivals de la part alta en aquest últim tram de la lliga.

PROMESA

“Sempre hem dit que competirem fins al final. Pel bé nostre i el de la competició”


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.