Futbol català

L'aposta imprevista

Relleu sobtat. Rubi sorprèn tothom deixant Mallo a la banqueta i alineant Becerra. Amb poca feina ben resolta, el colomenc va deixar la porteria a zero

Dani Mallo havia rebut deu gols en els tres últims partits, amb errades individuals que l'havien castigat, però res feia preveure que Rubi decidís canviar-lo. El tècnic va prescindir també de Richy, però el capità va ser el gran sacrificat del maresmenc, que va apostar per Isaac Becerra quan només quedaven tres jornades per al final de la lliga regular, i després d'haver jugat un sol partit –cinc gols rebuts a Las Palmas– en tota la temporada. Una aposta imprevista, i amb risc, de Rubi.

Becerra, tranquil i carregat d'autoconfiança per naturalesa, va ser el primer sorprès, però no va exhibir cap símptoma de nerviosisme. Les primeres pilotes que va tocar van ser amb el peu, per passades de companys, i no va haver de fer una intervenció de mèrit fins al minut 37, amb una bona mostra de reflexos. El porter de Santa Coloma de Gramenet també va treure un córner enverinat de Luis Alberto i un xut de lluny de Rafinha. I en la recta final va fer una bona sortida amb els punys. Pocs xuts entre els tres pals, poca exigència malgrat el domini de la pilota dels blaugrana, però ben resolta. “Estic molt content pel resultat, que és el més important ara”, va dir Becerra, que va destacar l'experiència que té en partits amb tensió i ambient –“en camps de primera de Grècia”– i va elogiar Mallo. “M'ha vingut a felicitar i abraçar perquè és un company increïble.”

El setzè zero

Contra l'equip que més gols acumula en la lliga, el Girona va deixar la porteria a zero. És el setzè cop que ho aconsegueix, el desè a Montilivi.

El cos tècnic els té molt ben posats. No només ens van dir que tots seríem importants, sinó que ho han demostrat
Eloi Amagat
MIGCAMPISTA DEL GIRONA
Tinc una llarga experiència i he jugat en camps plens. Quan treballes fort, no t'ha d'afectar el temps sense jugar
Isaac Becerra
PORTER DEL GIRONA
No m'esperava jugar; ho he sabut avui. Estic molt content pel resultat, que és el que compta. Mallo és un company increïble

El porter de l'hora decisiva?

Rubi va decidir alinear Isaac Becerra el dia que el Girona es podia assegurar –i ho va aconseguir– la disputa de la fase d'ascens. L'equip té ara dos partits per intentar fer saltar la banca i aconseguir l'ascens directe, o bé afrontar la promoció. I un cop feta l'aposta, seria molt comprensible que Becerra tingués continuïtat sota els pals, perquè ahir va resoldre bé la feina que va tenir. El tècnic, però, ho va voler deixar obert a la sala de premsa, en assegurar que cada setmana aniran decidint si alineen el colomenc o Dani Mallo. “No m'ha dit res i no hi vull pensar. Només penso en el pròxim partit. El tècnic és qui decideix”, va assegurar l'exporter de l'Espanyol.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.