Futbol català

“Ha faltat valentia per xiular el penal”

Joan F. Ferrer, ‘Rubi' Entrenador del Girona

Tota l'expedició del Girona se'n va anar indignada amb la decisió d'Ocón Arráiz de passar per alt un penal clamorós a Acuña. Tampoc se'n va amagar Rubi, que hi va veure un dels penals més clars des que és entrenador. “És que a més m'ha agafat amb bona visió. L'ha vist tothom, i penso que ells [els àrbitres] també.” Pel tècnic, l'arbitre no es va atrevir a assenyalar el penal: “Ha faltat valentia per xiular el que ha vist. Per mi, l'arbitratge ha estat bo en línies generals, i només s'ha equivocat en aquesta jugada. Però, és clar, pot valer un ascens.” Els jugadors van ser encara més contundents que el maresmenc, comprensiu amb els seus homes: “El vestidor està tocat. Hi havia gent plorant. No vols que et regalin res, però és que era una jugada que no ofereix cap dubte. Ens ha sabut molt greu a tots.” I va fer mal a l'equip, que hauria tingut un escenari immillorable: “S'ha estalviat el penal i l'expulsió, i hem perdut el jugador que els donava més problemes.”

El Girona va tornar a pagar el peatge d'un gol rebut ben aviat. “És una pena que un equip tan motivat com el nostre encaixi gol tan aviat. Però després l'equip demostra que té qualitats, que no dóna cap partit per perdut i que és capaç d'aixecar-lo com ha estat a punt de fer avui”, va explicar Rubi. Amb l'1-1 en la segona part i més enllà de la jugada clau, el Girona sabia que necessitava el triomf perquè el Vila-real ja el tenia encarrilat. Els canvis, però, van estar condicionats: “Ens els han demanat tots. L'única cosa que he intentat al final és que Chus es quedés a dalt, però té tant de cor que tornava. No ens conformàvem amb l'empat, tot i que al final ens hauria pogut permetre acabar tercers.”

El parèntesi

Passat el disgust, Rubi va començar a parlar en clau de futur immediat. “És un orgull haver lluitat fins al penúltim dia. Ara tenim una altra oportunitat i també lluitarem. Tenim les possibilitats intactes.” De fet, en va extreure una lectura positiva: “Continuem molt il·lusionats. Ens hem adonat que, si hem de tornar aquí, els podem plantar cara. I serem l'únic equip que a partir d'ara ja podrem preparar la primera eliminatòria d'ascens, i podrem fer net amb algunes lesions. Els altres encara s'han de jugar coses en l'última jornada”.

LECTURA POSITIVA

“Continuem molt il·lusionats. I serem l'únic equip amb marge per preparar l'eliminatòria”

EL SOMNI

“És un orgull haver lluitat fins al penúltim dia. Ara tenim una altra oportunitat i també lluitarem”

L'ARBITRATGE

“Ha estat bo i per mi només s'ha equivocat en aquesta jugada. Però, és clar, pot valer un ascens”


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.