Futbol català

“Ens hi deixarem l'ànima”

Joan Francesc Ferrer, ‘Rubi' Entrenador del Girona

El Figueres hi va estar molt a prop. El Palamós no tant, però també s'hi va acostar. Ara, l'oportunitat perquè la demarcació tingui per fi representació a primera divisió la té el Girona. “Els entrenadors i els futbolistes vivim del present i nosaltres volem tenir un present fantàstic i convertir-nos en els primers protagonistes a ficar un equip a primera”, va comentar Rubi. L'entrenador del Girona és conscient que l'hora de la veritat ja ha arribat i mira d'encomanar el màxim de positivisme. “Hem estat tot l'any lluitant per això i no hem d'estar neguitosos. L'ambició serà màxima i ens hi deixarem l'ànima”, va garantir el tècnic maresmenc.

30 partits de l'Alcorcón

Rubi ha visualitzat pràcticament tots els partits de l'Alcorcón. “Nosaltres els coneixem molt bé a ells i ells, a nosaltres”, va dir. I, tot i això, considera que l'eliminatòria es podria resoldre per petits detalls: “No sé si la clau serà l'estat físic, algun moviment tàctic, la nostra il·lusió o la seva reactivació”, va afegir el tècnic, convençut que l'eliminatòria s'haurà d'analitzar en clau global, però que és molt important que el Girona surti de Santo Domingo amb un bon resultat i algun gol a favor: “El gol, l'hem de buscar sempre, anant 0-1 o 1-0, perquè mai no saps quin és el moment per decidir l'eliminatòria. I, si arriba, l'haurem d'anar a buscar.” Tot i això, admet que avui cal tenir el cap fred: “Si es perd 1-0, òbviament no és el dia per posar una defensa de tres i tornar-se bojos.”

Rubi va destacar l'atac de l'Alcorcón, un equip molt intens: “Si no hi anem forts, se'ns menjaran. I hem d'estar preparats per patir quan ells revolucionin el joc. Arriben molt bé per les bandes i han marcat molts gols de centrades laterals i joc directe, i Oriol Riera és un autèntic corcó.”

180 MINUTS

“El gol, l'hem de buscar sempre, però no és el dia de tornar-se boig si es perd 1-0”

L'ATAC LOCAL

“Ha marcat molts gols de centrades laterals i de joc directe, i Oriol Riera és un corcó”

L'ACTITUD

“Si no hi anem forts, se'ns menjaran. Tenen estones d'atac molt intenses”

500 SEGUIDORS

“L'afició ha anat de menys a més, i en els últims partits ha estat molt a l'altura”


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.