Futbol català

El dia que Felipe va fer de Jandro

El protagonista. El mitjapunta del Girona va fer un partit complet, però va errar un penal en el minut 75

Un partit de desgast, d'anades i vingudes. El mig del camp del Girona va haver de treballar de valent per contenir els contraatacs que generava l'Almeria. Els riscos assumits, sobretot en les jugades a pilota aturada, van fer anar de bòlit a tothom. Un dels que van treballar quasi fins a l'extenuació va ser Felipe Sanchón. Després de confirmar-se la baixa per lesió de Jandro, Rubi va decidir posar en el seu lloc el petit jugador de Barcelona. Felipe va començar el partit motivat. Qualsevol jugada d'atac passava per les seves botes, i és que era l'encarregat d'abastir de pilotes tant Jofre com Gerard Bordas. De fet, amb aquests tres jugadors hi va haver un intercanvi de posicions constants. Sanchón va arribar a ocupar el fals nou, quan Bordas s'obria a una de les bandes o endarreria la seva posició per rebre pilotes i, fins i tot, va ocupar en alguna jugada la banda esquerra, que ahir va tenir Jofre Mateu com a amo.

El desgast de Felipe es va fer evident a mesura que passaven els minuts. A més, el marcatge ferotge que va rebre dels migcampistes de l'Almeria va ser inapel·lable. L'exjugador de l'Hèrcules, el Nàstic i el Granada, entre d'altres, va rebre petites puntades de peu, faltes que no se solen xiular però que minven el joc de qualsevol jugador.

Una culminació fatal

El partit de Felipe anava encaminat a l'èpica. En la segona meitat, les conduccions del barceloní van ser cada vegada més curtes i les imprecisions, fruit del cansament, van aparèixer. En el minut 75 va arribar el precipitat desenllaç de l'enfrontament i del protagonista del matx per part gironina. Acuña va encarar Gunino i, a l'hora de fer la centrada, l'àrbitre va xiular penal per mans del lateral, que va interceptar la passada del paraguaià a un company seu. Decidit, i fent de Jandro, novament, Felipe va ser l'encarregat de picar la pena màxima. L'eufòria de l'afició blanc-i-vermella es va esvair després que Sanchón xutés i Esteban, el porter visitant, aturés la pilota amb els peus. La decepció es va fer evident en Felipe, que minuts després de desaprofitar el penal encara lamentava l'ocasió. “El penal ha arribat en un moment important, ja que era l'empat i teníem temps de fer més gols. Estic fastiguejat perquè ha sortit malament, però cal ser positius, aixecar-se i pensar a remuntar”, explicava Felipe després del matx. Sempre positiu i animat per tots els companys, el mitjapunta va ser canviat en el minut 84, ovacionat pels 9.286 aficionats.

PENAL FALLAT

A falta de Jandro, el mitjapunta va ser l'encarregat de xutar (75') però Esteban el va parar

BONA PRIMERA PART

Felipe va ser el canalitzador del joc d'atac del seu equip i va fer anar de bòlit els rivals


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.