AMISTOSOS

La Pobla imposa el seu major estatus

La Pobla de Mafumet no va tenir cap problema, tot i no fer un partit brillant, per derrotar el Nàstic juvenil en el primer amistós de la pretemporada. El filial grana va ser molt superior en la primera part, en què els de Kiko Ramírez gairebé no van trepitjar l'àrea local, i es van avançar en el minut 26, amb un gol de Vivó, que va rematar de cap un córner centrat per Esteve.

En la segona part, el Nàstic juvenil va millorar notablement tot i que només va xutar un cop a porteria. Aquesta reacció, però, no va evitar que els de Santi Coch acabessin per imposar la lògica i la major experiència i marquessin dos gols més, tots dos d'Ivan González en l'un contra un amb el porter. El proper amistós de la Pobla serà dissabte a les 19 h al camp de l'Amposta.

LA POBLA DE MAFUMET
3
NÀSTIC JUVENIL
0
LA POBLA DE MAFUMET:
Sergio, Ñoño, Yael, Vivó, Fernando, Oribe, Barru, Roca, Ivan González, Esteve i Nacho. També van jugar: Vila, Jusi, Cristino, Alfons, Buba, Unai i Aimar Celdrán.
NÀSTIC JUVENIL:
Fran, Alberto, Aleix, Vélez, Aitor, Kako, Prince, Bueno, Gerard, Rocamora i Fran II. També van jugar: Alberto, Borja, Joel, Deiver, Víctor, Aleix Forés, Denis, Izan, Víctor Miranda i Jose Barragán.
GOLS:
1-0 (26') Vivó. 2-0 (61') Ivan González. 3-0 (70') Ivan González.
ÀRBITRE:
Enrique Canovaca.
T.G.:
Al visitant Vélez.
T.V.:
Cap.
PÚBLIC:
Uns 100 espectadors.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.