2a DIVISIÓ B

Lliçó del Benidorm al Miniestadi

El Barça Atlètic es veu incapaç d'aturar la voracitat del líder intractable del grup

El Barça Atlètic necessitava una victòria per agafar moral, però la contundència i l'ambició del Benidorm van aparèixer des del primer minut i van deixar el filial en evidència a casa seva. I és que Joan Francesc Ferrer, «Rubi», tècnic català del Benidorm, havia preparat el partit amb molta cura: un atac directe contra un dels equips més ofensius de la segona B era la consigna. Així, els alacantins, molt ordenats al camp, van trobar un forat a la banda esquerra per fer mal als de Luis Enrique. El Barça va tenir el primer xut (Edu Oriol) però el va desaprofitar, en canvi, Luismi Loro, en un xut de falta directa, no va fallar (minut 7) i va fer el 0-1. El filial va reaccionar, de manera obligada, i Dos Santos –el més actiu dels blaugrana– ho va intentar diverses vegades. El filial, però, patia els atacs ràpids del Benidorm, tot i que el màxim perill arribava sempre a pilota aturada. I l'últim quart va tornar a ser de domini total dels visitants. Fruit d'això, va arribar el 0-2 en una internada de Mariano, resolta amb un xut ras imparable (minut 34). En l'últim minut de la segona part es podria haver acabat del tot el partit quan Luis Doménech, tot sol, va xutar als núvols. El Benidorm va pagar el desgast físic i va afluixar el ritme al començament de la segona part, però la rigorosa expulsió de Rueda (minut 63) va provocar que el filial ja no pogués recuperar el terreny perdut. Amb l'entrada de Gai, hi va haver una espurna d'esperança, però el Benidorm no va voler desaprofitar l'oportunitat de golejar al Miniestadi, i va prémer l'accelerador. Així va arribar el tercer gol de Mariano, encara que n'hi hauria pogut haver molts més. El gol de Nolito de falta directa en el temps afegit només va ser una anècdota.