El Valls guanya en un partit extraordinari

El Valls va guanyar en un partit dels que fan afició, va ser un enfrontament molt intens en què tots dos equips van jugar amb una gran pressió durant tot el partit. El primer temps es va acabar amb un clar avantatge dels locals, que van saber aprofitar les seves apropades. A la segona part, el Gandesa es va ficar més a dintre del partit gràcies a un penal que va transformar i que va fer que el partit és tornés boig i ple de qualitat amb arribades constants en totes dues porteries. Va donar la sensació que l'empat podia ser el resultat final, però Carlos, al 94, va marcar.

VALLS 4

GANDESA 3

VALLS: Boris, Hicham, Jordi Guillé (Javi), Carlos, Beto, Pere, Oliver (J. Mari), Omar, Naser, Sergio (Iván) i Ayub (Juan Carlos).

GANDESA: Rojas, David, Ribes, Moya, Campillo, Alex, Barrufet, Maxi (Ayuda), Amadeu (Miguel), Germán i Mohedano (Marc).

GOLS: 1-0 (22') Naser. 2-0 (35') Beto. 2-1 (47') Maxi de penal. 2-2 (58') Barrufet. 3-2 (62') Carlos. 3-3 (76') Maxi de penal. 4-3 (94') Carlos.

ÀRBITRE: Rubén Hornero. T.G.: Hicham, Guillén, Beto i Carlos; David, Alex, Barrufet, Amadeu i Mohedano. T.V.: Als visitants Campillo (66') i Ribes (68').



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.