2a DIVISIÓ A

La davallada habitual del Nàstic

El Nàstic ha rebut tots els gols a partir del minut 60 i dos de dolorosos en l'últim sospir

L'equip diu que no hi ha ansietat en el tram final, que juga bé i que només li falta encert

David Medina
CENTRAL DEL NÀSTIC
«No se'ns pot demanar més. Vam tenir no sé quantes ocasions, però si les falles, els rivals no et perdonen»
«Estem bé els 90 minuts; el problema és que quan falles el futbol és molt injust. A casa la sort ens canviarà»

Els seguidors que van abandonar el Nou Estadi diumenge, després del Nàstic-Numància, ho van fer amb la sensació que acabaven de presenciar un partit que han vist moltes vegades els últims anys: ocasions fallades, rendiment de més a menys, nervis finals i cop dur en l'últim minut en forma de gol del rival que priva els grana de puntuar. Contra el Numància, Kike Sola va marcar el 0-1 en l'últim minut, el mateix que va fer Bueno per la Real Sociedad en l'anterior partit a casa i que va suposar l'1-2. Els altres gols que ha rebut el Nàstic fins ara en la lliga, i també el de la copa al camp del Girona, han estat també a partir del minut 60. Una mostra que l'equip acaba malament els partits, a mercè del rival, ja sigui per una psicosi que s'arrossega des de fa temps, per falta d'ambició o per una baixada física. O per les tres coses alhora.

I si el partit contra el Numància va ser una història coneguda, l'anàlisi que després n'han fet els protagonistes també és l'habitual: mala sort, no es poden fer regals, qui no aprofita les ocasions ho paga, el futbol és injust, l'equip ha fet el que havia de fer, no hi ha ansietat en els últims minuts... Ho va dir César Ferrando just després del partit –«el futbol té aquestes coses, ha estat molt ingrat amb nosaltres i no podem buscar explicacions més enllà que no hem definit bé o que ha estat mala sort», va assegurar– i ho va reiterar David Medina després de l'entrenament d'ahir. Segons el central maresmenc, titular contra el Numància per cinquè partit seguit, l'equip va fer el que havia de fer, però li va faltar sort i encert. Per Medina, a l'equip no se li pot demanar res més i quan la fortuna els somrigui a casa, tot canviarà.

En els cinc partits disputats fins ara, el Nàstic ha marcat quatre gols i només tres equips –el Cadis, el Real Unión i el Celta– n'han fet menys (3). Contra el Numància, el Nàstic va desaprofitar diverses ocasions molt clares, especialment tres de José Mari i Roberto, però a César Ferrando no el preocupa: «No hem tingut la recompensa adequada, però ja signaria tenir set ocasions cada partit.»

GOLS REBUTS

Girona-Nàstic (Copa)
1-0:
Cañas (63')
Nàstic-Girona
1-1:
Peragón (61')
Nàstic-R. Sociedad
1-2:
Agirretxe (61'), Carlos Bueno (93')
Nàstic-Numància
0-1:
Kike Sola (89')


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.