3a DIVISIÓ

L'embranzida es fa esperar a la Pobla

El conjunt grana ha obtingut 3 punts dels 21 que s'han disputat, la mateixa quantitat que el curs passat, en què va acabar novè

L'inici de la Pobla de Mafumet aquesta temporada està sent força discret, ja que el filial del Nàstic tan sols ha sumat 3 punts dels 21 que s'han disputat i és penúltim. El fet de començar així, però, no és ni una novetat ni un sinònim de fracàs, ja que la temporada passada els grana van obtenir els mateixos punts en els primers set partits (tres empats) i, després de reaccionar, van acabar novens amb 52 punts.

La principal diferència entre aquest curs i l'anterior a aquestes altures, però, és que aquest any els grana s'estan mostrant menys solvents en defensa: han encaixat 15 gols, 4 més que l'any passat; i un pèl més efectius en atac, ja que han marcat 9 dianes, mentre que la campanya passada tan sols n'havien fet 5.

D'altra banda, el curs passat la reacció de la Pobla va començar en la jornada deu, tot i que l'embranzida no va arribar fins passada l'aturada d'hivern. Els de Santi Coch tenen aquest diumenge una oportunitat per reaccionar contra el Balaguer (7è) i, el cap de setmana que ve, s'enfrontaran amb el cuer: l'Olesa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.