Dani, Edu, Carrión, Merca, Diego, Pol, Munta (Javi, 77'), Tiko, Francis, David (Archi, 68') i Richard, (Soriano, 37').

Mito, Kike, Carmona, Cuca, Julio, Sanchís, Motoso (Porres, 82'), Naufal (Fenón, 66'), Raúl (Jaume, 73') i David (Sergi, 77').

0-1 (1') Naufal.0-2 (54') Naufal.

Sánchez Varela.
Dani, Richard Soriano, Archi i Pitu Iglesias, tècnic, del Morell; Bravo, Carmona, Cuca, Motosa i Raúl, del Vista Alegre.
Diego (doble amonestació) i Rosado, del Morell.

El Morell no va ser capaç de superar el Vista Alegre, líder de preferent, i baixa al quinzè lloc de la classificació després que només ha sumat dos punts dels últims dotze possibles. Els locals van acusar excessivament el gol encaixat en el minut 1 de partit. El Vista Alegre va tenir molta presència i va estroncar les possibilitats del Morell de capgirar el resultat. A més, les poques ocasions dels locals van ser neutralitzades per l'encert a la porteria de Mito. En el minut 54, Naufal va tornar a marcar i va sentenciar el resultat, 0-2.