2a DIVISIÓ B

El Sabadell entra en crisi després de perdre amb el Benidorm (1-2)

El Sabadell perd el quart partit seguit i deixa molt males sensacions en el joc

Lusimi Loro va deixar l'estadi mut amb un golàs de falta, i després va rematar amb el 0-2

El Sabadell ha entrat en un forat negre. Amb els jugadors que té a la plantilla sembla impossible que estiguin jugant tan malament i que, a més, amb la d'ahir, ja sumin quatre derrotes seguides i estiguin en zona de promoció de descens, però per sort per als sabadellencs només s'han jugat vuit jornades.

Els de Ramon Moya van fer una primera part tan freda com l'ambient de la grada, mig buida pel cap de setmana llarg del Pilar. En cap moment va fer la sensació que els arlequinats controlaven el partit, i cada pèrdua de pilota –moltes ahir– es convertia en un contraatac perillós per culpa de la velocitat d'homes com ara Coto o Chupe. En un d'aquests, Luismi Loro va rebre dins de l'àrea, va fer una retallada de luxe que va deixar assegut al terra Pagès, però el seu xut el va desviar a córner amb els peus un De Navas ja vençut (10'). Els minuts passaven i el Sabadell no podia posar una mica d'ordre a les seves idees. A més, totes les accions ofensives dels arlequinats eren massa innocents; de fet, l'únic xut amb cert perill el va fer Juvenal en el temps afegit de la primera part, des de 40 metres, i va sortir un pèl desviat. Abans, però, un altre cop Luismi Loro havia deixat la Nova Creu Alta muda amb un golàs de falta directa que va clavar per l'escaire, i això que De Navas va arribar a tocar la pilota amb els dits. La represa havia de significar la reacció del Sabadell, i Moya ho va intentar posant Joel al camp. La primera ocasió va ser del davanter de Juneda pentinant de cap una falta que es va estavellar al pal (50'). Arnal també en va tenir una, però el seu xut ras el va aturar al terra Adrián (59'). El tècnic sabadellenc va provar de donar més grapa a l'atac fent entrar Àxel –debutava aquesta temporada després de la lesió–, però just un minut després del canvi Luismi Loro va caçar una pilota al segon pal, i de cap va agafar De Navas descol·locat (65'). El gol va ser un cop duríssim per al Sabadell, que va abaixar els braços durant més de 20 minuts, en els quals el Benidorm els hauria pogut fer un cabàs de gols. Però no ho va fer, i un penal a cinc minuts del final que va transformar Roberto va tornar a ficar el Sabadell dins el partit (85'). Van ser uns minuts finals molt accelerats, de presses i imprecisions, de jugar amb el cor i no amb el cap, i això poques vegades surt bé, com ahir.

Pagès, un altre cop lesionat.

El central del Sabadell Pep Pagès no té sort amb les lesions musculars, i ahir en el minut 25 va tornar a notar un trencament de fibres com el que va tenir a principi de temporada. Avui li faran més proves per saber-ne l'abast.

SABADELL
1
BENIDORM
2
SABADELL:
De Navas, Jaume, Bermudo, Pagès (Chapi, 25'), Agustín, Robles, Roberto, Castell, Arnal, Juvenal (Àxel, 63') i Puigdollers (Joel, 46').
BENIDORM:
Adrián, Peque, Dani Guillén, Germán, Bardal, Mikel Martins, Coto (Ocaña, 53'), Luis Doménech, Mariano, Chupe (Sabino, 76') i Luismi Loro (Samuel, 72').
0-1 (38') Luismi Loro. 0-2 (65') Luismi Loro. 1-2 (85') Roberto, de penal.
Ripoll Solano (col·legi balear).
Als locals Castell i Chapi; i als visitants Bardal, Peque, Mariano, Luis Doménech i Mikel Martins.