3a DIVISIÓ

LA POBLA DE MAFUMET

Sempre sobre la gespa

Cristino, Vivó i Ñoño són els únics jugadors de la Pobla que han estat titulars en tots els partits

Els dos primers, a més, han fet més de la meitat dels gols que ha marcat l'equip en l'inici de curs

El cap de setmana passat, el tècnic de la Pobla, Santi Coch, va introduir cinc canvis en l'onze inicial per mirar de canviar la mala dinàmica en què estava immers l'equip. Tot i les variacions, en l'esquadra grana hi ha quatre peces que, des de l'inici de la temporada, són inamovibles: Cristino, Vivó, Ñoño i Denís. Els tres primers, a més, han jugat tots els partits i tan sols Ñoño, substituït al camp del Benavent en el 71', s'ha perdut algun minut. Denís, per la seva banda, ha jugat tots els minuts en què ha estat disponible i només s'ha perdut un enfrontament per sanció.

Cristino i Vivó, a més, han fet una bona feina ofensiva, ja que entre tots dos han marcat sis gols, més de la meitat dels que el filial del Nàstic ha transformat en l'arrencada del curs (11). El mig centre, que és el cervell i un dels referents en una esquadra tan jove com la pobletana, no ha desaprofitat la seva mestria a pilota aturada i, així, ha fet tres dels seus quatre gols: dos de penal i un de falta. Vivó, per la seva banda, es va estrenar com a artiller a Amposta fa quinze dies, i diumenge passat va tornar a veure porta i va fer una diana clau en la victòria dels grana contra el Balaguer.

Els altres fixos.

Els casos d'Aleixo i de Jordi Roca són molt semblants. El davanter, que va arribar amb la temporada començada i va debutar en la segona jornada, no s'ha perdut cap enfrontament des de llavors i sempre ha estat titular. Roca, per la seva banda, també va perdre's el primer partit i, a partir del segon, sempre ha format part de l'onze inicial. El lateral Sergi Juste també s'ha convertit en un home fix i ha jugat sencers els últims cinc enfrontaments.

D'altra banda, s'ha de remarcar que Cristino, Vivó i Ñoño no són els únics que han disputat tots els partits, ja que el davanter Migue Montes també ha disposat de minuts cada jornada, tot i que tres vegades ha sortit de recanvi en la segona part.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.