La Pobla visita un bon camp per puntuar

La Pobla de Mafumet vol confirmar que la victòria de diumenge passat contra el Balaguer és el primer pas per començar l'enlairament vencent avui al camp de l'Olesa, que és el cuer. En principi, doncs, sembla un desplaçament propici per obtenir els tres punts, ja que el rival del filial del Nàstic només ha obtingut un punt com a local i encara no ha aconseguit cap victòria en tota la temporada.

En les darreres jornades, a més, els olesans no aixequen el cap i ja han encadenat quatre derrotes –amb 2 gols a favor i 9 en contra–. Això sí, per vèncer, la Pobla haurà de trencar la tendència negativa que té a domicili, ja que encara no ha aconseguit ni un sol punt lluny del Tarragonès. El tècnic grana, a més, no se'n refia ni un pèl d'un rival molt necessitat: «Si ens pensem que el partit és fàcil serà més difícil guanyar, perquè la nostra situació tampoc no és per tirar coets.» Santi Coch afegeix que la victòria de la setmana passada ha moralitzat l'equip, però no vol que els seus homes caiguin «en l'error de no veure les coses com són».L'onze que el mister grana alinearà a Olesa serà el següent: Sergio, Blasco, Vivó, Denís, Juste, Ivan González o Alfons, Cristino, Ñoño, Roca, Aleixo i Esteve.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.