CAMP CLAR:

Nando, Amador, Toni, Jusi, Kanouté, Amores (Cristian, 51'), Eric, Edu (Dani, 54'), José Ramón (Ignasi, 69'), Robert (Salva, 66') i Isma (Tata, 91').

EL MORELL:

Dani, Soriano, Carrión, Diego, Mercadé, Pol, Edu (Deco, 83'), Tiko (Javi, 83'), Munta (Schuster, 81'), Francis i Arxi (Richard, 67').

0-1 (3') Tiko. 1-1 (22') Soriano, en pròpia porta. 2-1 (82') Kanouté. 3-1 (90') Isma.

Blasco Pastor.
als locals Edu, José Ramón, Salva i Kanouté; i als visitants Edu, Munta i Mercader.
al visitant Diego (66'), doble amonestació.

El Camp Clar va obtenir ahir els tres punts en el derbi del Tarragonès contra el Morell gràcies a una gran segona part i se situa, provisionalment, en la segona posició. En l'inici del duel res feia preveure el posterior domini dels locals, ja que el Morell va sortir ben plantat al camp i es va avançar ben aviat amb una falta directa xutada per Tiko (3'). A poc a poc, els de casa es van anar centrant i van empatar (22') gràcies a una falta que va xutar Edu i que Soriano es va introduir a la seva pròpia porteria.

Amb l'1-1 es va arribar al descans i, després de la represa, el Camp Clar va convertir-se en l'amo i senyor del partit, acaparant totes les ocasions de perill. D'aquesta manera va aconseguir el 2-1 gràcies a una jugada culminada per Kanouté i, en l'últim minut, va sentenciar mitjançant una diana d'Isma.