REGIONAL PREFERENT

El Torreforta supera el Roquetenc

TORREFORTA

2

ROQUETENC

1

TORREFORTA:

Pedro, Jesús, Romà, Jaume (Sergio P.), Toni, Cristian (Travé), Àlex, Carni, Cuqui (Dani), Àlex Pedrosa (Vieri) i Escuté.

ROQUETENC:

Alfonso, Llorenç (Nandu), Franklin (Vilanova), Moisés, Julio, Sandu, de la Torre, Trullent (Lluís), Javi, Marc (Àlex) i Ferran (Adell).

GOLS:

1-0 (11') Carni. 2-0 (66') Dani de Cal. 2-1 (80') Sandu.

ÀRBITRE:

Ramos Sánchez.
T.G.:
Romà i Escuté, del Torreforta, Llorenç, Sandu, Nandu i Àlex, del Roquetenc.
T.V.:
Cap.

La victòria del Torreforta contra el Roquetenc dóna ales als tarragonins després de començar la temporada amb 3 derrotes en 4 partits. El Torreforta es va veure dominador d'un enfrontament que va gestionar des del darrere amb una defensa molt atenta. En el minut 11, un rebuig dels visitants el recollia Àlex Pedrosa, que servia el gol en safata a Carni (1-0). Ja en el segon temps, Dani feia el segon. Sandu posava la por al cos als locals amb un gol en el minut 80, però la fortalesa defensiva del Torreforta en el tram final va retenir el triomf.

El Roquetenc ho ha guanyat tot a casa; en canvi, no és capaç de vèncer a domicili. Per contra, el Torreforta, que va començar força malament, encadena dues victòries i és 13è amb 8 punts.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.