Futbol català

Futbol

I un altre partit suspès

El Mollerussa-Balaguer de la copa Lleida, ajornat fins dimarts després que un curtcircuit deixés el camp sense llum

L'anada va acabar en el minut 75 per una baralla de jugadors

Dimarts que ve a les nou del vespre els clubs de futbol de Mollerussa i Balaguer es tornaran a enfrontar a la capital del Pla d'Urgell per disputar-se el pas a les semifinals de la copa Lleida, que es decidiran el 17 d'agost. L'encontre serà el tercer que es juga entre ambdós equips aquest agost, després que el partit de tornada d'aquest dimecres durés poc més de deu minuts.

Una avaria en un quadre elèctric situat al costat d'un dels focus que il·luminen el terreny de joc va obligar a suspendre un partit que, des de feia una setmana, es vivia amb molta expectació. I és que l'encontre d'anada, disputat a Balaguer el passat 3 d'agost, es va haver de donar per finalitzat en el minut 75 –quan els locals guanyaven per 1 a 0– a causa d'una baralla entre diversos jugadors de tots dos conjunts. L'àrbitre va mostrar fins a quatre targetes vermelles –dues per equip– després de viure's moments de forta tensió al mig del camp, que es van traduir en insults, cops i espentes.

Amb un ambient més cordial semblava iniciar-se a Mollerussa el partit d'aquest dimecres on, abans de començar l'encontre, els integrants de tots dos equips van sortir al camp per mostrar, entre aplaudiments de la grada, una pancarta on es podia llegir “Prou violència al futbol”, campanya que promou la Federació Catalana de Futbol.

Però la tensió al terreny de joc es tornava a palpar des de poc després de l'inici del partit tot i l'absència dels quatre jugadors expulsats fa una setmana, que no hi van poder participar en compliment de la sanció de dos partits que els ha imposat el Subcomitè de Competició de Lleida.

Sense que cap dels dos equips pogués arribar a marcar un gol al contrincant, la confusió va arribar en el moment d'encendre els llums. Segons va explicar el regidor d'Esports de l'Ajuntament de Mollerussa, Bernat Díaz, la incidència es va produir en una caixa que alimenta el focus i que, a causa del seu mal estat, “va fer mal contacte i va originar un petit foc, fent saltar el diferencial”.

Diversos efectius de la policia local de Mollerussa i dels Bombers de la Generalitat es van desplaçar al lloc dels fets per apagar el foc i, davant d'aquesta circumstància, es va decidir suspendre el partit. Ahir el consistori va poder reparar l'avaria, substituint el condensador que hauria causat el curtcircuit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia