Més esport

La segona prova de l'Open Tàctic, demà

Ciclisme. Sant Joan les Fonts reprèn la competició que va començar a Vilajuïga i que continuarà a Fornells de la Selva i Blanes

La segona de les quatre proves que formen l'Open Tàctic de BTT es durà a terme demà al matí a Sant Joan les Fonts, després de la que es va fer a Vilajuïga i en la qual es va imposar Marc Trayter, seguit d'Oriol Colomé, en la categoria d'elit. La cursa es farà en un circuit de 9 quilòmetres i amb sortides esglaonades des de dos quarts de deu, mentre que a partir de les onze serà el torn de les curses de promoció en circuits d'1 i 2 quilòmetres. Fornells de la Selva, el dia 22, i Blanes, l'1 de maig, completaran el calendari.

La Nyerrabike, el 15 d'abril

B.S.

Les Planes d'Hostoles serà el marc el cap de setmana que ve de la cinquena edició de la marxa popular en BTT, de caràcter no competitiu. La sortida serà a les nou del matí al passeig de l'Estació i hi haurà dos recorreguts –una volta llarga de 30 quilòmetres i una altra curta de 15–. Les inscripcions anticipades estaran obertes fins dijous, mentre que el mateix dia de la prova es podran fer a partir de les vuit del matí.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.