Sergi Vidal.

Jugador badaloní del Real Madrid

«El Barça està per sobre de tots»

—És el jugador en actiu que més títols de copa té (4 amb el Tau) i en vol un altre, ara amb el Madrid. Ho veu possible?

—«Complicat, perquè no hi ha rivals fàcils, poden anar últims però qualsevol pot donar la sorpresa; l'únic que està per damunt de la resta és el Barça.»

—Quin secret té el torneig del KO per guanyar-lo?

—«El més important és ser capaç d'encadenar tres partits molt bons, competint 40 minuts i arribar al final amb possibilitats. Sembla senzill, però tenir una regularitat gran és complicat.»

—En cas d'una hipotètica final Barça-Madrid, els blaugrana hauran descansat un dia més.

—«Jugar-los seguits dóna més ritme que no pas si has jugat dijous i tornes a jugar dissabte. Però tal com està el bàsquet físic això ajuda el Barça.»

—Com veu el Barça?

—«Ara mateix, per resultats i per joc està un pas per sobre de la resta, no només en la copa, sinó també a Europa. Se'l veu més sòlid. Nosaltres tenim alts i baixos en un mateix partit.»

—De moment, el Madrid està fallant massa?

—«La plantilla que tenim també és extensa i si tots els jugadors poden entrar en la dinàmica, podem guanyar qualsevol.»

—Qui continua en la seva línia increïble és el seu Vitòria...

—«Hi vaig ser nou anys i cada any ha estat el mateix, per unes circumstàncies o unes altres uns jugadors se'n van i altres vénen, però sempre són competitius. És una filosofia de club que sempre fa que tinguin un equip aspirant a tot.»

—Aquest any per a vostè està sent dur el canvi?

—«Sí. M'està costant, no estic satisfet amb l'aspecte esportiu, però no queda cap altre camí que treballar més. Tenim una plantilla amb molta qualitat. No buscaré culpables de la meva situació, sinó que esperaré la meva oportunitat.»

—Com veu el rival de quarts?

—«La Penya és molt irregular, amb jugadors que estan molt bé i després no hi són, n'hi ha de molt joves i els falta adquirir maduresa i experiència. Si es treu la irregularitat del damunt jugarà amb confiança i serà molt perillós.»



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.