BÀSQUET / LA COPA

El València passa a semifinals pels pèls

Erael duel que menys expectació havia aixecat, i això va fer que les graderies no s'acabessin d'omplir, però el València i l'Estudiantes ja van escalfar l'ambient amb un partit de copa, decidit en l'últim sospir i després d'un intens intercanvi de cops. El València, pels pèls, va acabar assolint el bitllet per a les semifinals, però l'Estudiantes ho va tenir a les mans en diverses ocasions. L'última, en una darrera possessió no gaire clara que va acabar amb un mal llançament d'Albert Oliver. I abans, quan es va situar amb 70-73 a 1:17 del final. Un triple de Claver va empatar (73-73) i Rafa Martínez, forçant un camp enrere de Lofton i anotant una safata, van frustrar el somni dels madrilenys. El català, decisiu (18 punts) tot i sortir d'una lesió.

Només en l'inici el partit va tenir un sol amo, gràcies aPerovic (10 punts i 17-7). Va aparèixer Caner-Medley (espectacular amb 24 punts i 8 rebots) i el cor de Pancho Jasen, i el partit ja va ser un estira-i-arronsa (20-20 i 35-32 en el descans). Suárez, desapercebut, va aparèixer tímidament després de la represa, però va ser l'entrada en escena de Lofton, també absent fins aleshores, el que va reactivar els madrilenys. Els seus triples i Caner-Medley van permetre a l'Estudiantes salvar, fins i tot, una antiesportiva molt protestada, amb tècnica inclosa a Gabriel. La defensa taronja en les últims accions i el duet Claver-Rafa van dir l'última paraula.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.