Xavi Pascual

Entrenador del Regal FC Barcelona

«Amb més encert el triomf hauria estat més ampli»

Neven Spahija
TÈCNIC DEL VALÈNCIA
«Els 15 rebots ofensius que ens han agafat han estat claus; hem fet les coses malament i per això no hem guanyat; felicito el Barça i Xavi Pascual pel triomf»
«En atac no és fàcil jugar contra ells perquè defensen molt bé; esperava una mica més dels bases, sobretot de Nando de Colo»
«Hem parat el seu tir exterior, però amb el tema del rebot els hem fet un gran regal»
«Tot i la derrota, sortim d'aquí més forts, en unes semifinals amb tres equips d'Eurolliga»
Fran Vázquez
PIVOT DEL REGAL BARÇA
«Hem treballat molt bé el rebot d'atac i això ens ha donat confiança, juntament amb alguns tirs que han entrat en els moments clau»
Víctor Sada
BASE DEL REGAL BARÇA
«Ha estat un partit molt intens, com sol passar en la copa, però sempre hem estat molt concentrats»
Jaka Lakovic
BASE DEL REGAL BARÇA
«L'objectiu és guanyar el títol, i és igual el rival, tot que un clàssic contra el Madrid sempre està molt bé»
Rafa Martínez
ESCORTA DEL VALÈNCIA
«Sabíem que seria molt difícil; hem estat allà però al final no ha pogut ser; ha estat clau el tercer quart, en què el Barça ens ha trencat»
Kosta Perovic
PIVOT DEL VALÈNCIA
«Al Barça se'l pot guanyat i ho hem intentat un altre cop, tot i que és molt difícil aconseguir-ho dos cops seguits»
«Hem tingut molts problemes en el rebot; és molt difícil defensar-los i això també depèn de la nostra concentració»

«El València és un equip seriós, al qual s'ha de guanyar patint, treballant i esperant el teu moment; estic content perquè el guió ha estat l'esperat i si haguéssim tingut una mica més d'encert el triomf hauria estat més ampli.» Xavi Pascual va lamentar els baixos percentatges d'encert en el triple del seu equip, que van fer que el València estigués a prop en el marcador en moltes fases, però va destacar, per damunt de tot, la consistència defensiva dels seus homes: «Quan hi ha mals moments en atac s'ha de ser seriós en defensa per esperar el teu moment; i això ho hem fet durant tot el partit.»

Analitzant el duel amb detall, Pascual va valorar molt positivament el primer quart dels seus homes «tant defensivament com en atac, amb una bona circulació de pilota», però va lamentar els problemes defensius per aturar Nielsen. «Hem tingut massa problemes al pal baix i Nielsen ens ha fet molt mal, ja que no hem estat capaços d'impedir que rebés la pilota i jugués fàcilment l'1 contra 1», va dir el tècnic. Un aspecte que, ja en la segona part, el Barça va poder corregir, imposant la seva defensa i amb Ricky i Fran de guies. Pascual va revelar que el base arrossega molèsties, però que en principi no hauria de ser res seriós i que podrà jugar la final. Sobre el gran partit del base i el pivot Pascual va dir: «Cada partit exigeix coses diferents i intentem triar el que més ens convé a cada moment; el més important és que l'equip estigui per damunt de les individualitats, va concloure Pascual, que podria assolir el primer títol de copa com a tècnic.


«En el segon quart Nielsen ens ha fet molt mal al pal baix»



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.