BÀSQUET / LLIGA FEMENINA

Setmana clau per a l'Olesa

El club, que vol que Mondelo continuï, té un altre front més important obert: la viabilitat econòmica

Ja fa més d'un mes que s'ha acabat la temporada per a l'Olesa i, com fa un any per aquestes dates –desaparició del sènior masculí de les competicions FEB i renúncia del femení a jugar a Europa–, la viabilitat econòmica del club és una incògnita. És irreprotxable el comportament esportiu de l'equip, però en la qüestió monetària ja és una altra cosa.

Un cop acabada la col·laboració amb l'Espanyol, que era per dues temporades, l'Olesa cerca des de fa dies un patrocinador poderós que serveixi per poder afrontar la temporada vinent i, més important encara, per fer front als deutes que el club arrossega amb jugadores i tècnics, deutes d'aquesta temporada tot just acabada però també de la 2008/09. A aquests efectes, l'entitat tenia prevista per demà dijous una reunió amb una empresa del ram de l'alimentació que podria ser la solució als problemes.

Continuïtat del tècnic.

En qualsevol cas, el club que presideix Jaume Sanmartí és optimista i, en aquest sentit, ja ha ofert la renovació a Lucas Mondelo, el tècnic de l'equip. La situació, però, en espera de saber la salut econòmica futura del club, no ha avançat en cap direcció, i totes dues parts continuen negociant.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.