BÀSQUET / ACB

L'Unicaja no serà el rival en els quarts

La derrota del Cajasol a Manresa fa que el Regal Barça eviti els malaguenys d'entrada

Els sevillans, l'Estudiantes o el Gran Canària, i al millor de tres partits, seran el primer escull

Fa de mal dir després de guanyar l'Eurolliga, perquè se suposa que el Regal Barça no té rival, però el cert és que hores abans d'aixecar el segon títol continental de la història a Manresa es produïa un resultat que de ben segur agrairà la plantilla i el cos tècnic blaugrana. El Suzuki va derrotar el Cajasol i això, juntament amb el triomf de l'Unicaja a la pista del Granada, fa que sigui matemàticament impossible que els d'Aíto siguin el rival del Barça en els quarts de final que començaran el dijous 20 de maig. I no és aquest un detall menor, especialment si es té en compte que és una sèrie al millor de tres partits.

Ara, quan falta la darrera jornada, només poden acabar vuitens el Cajasol, l'Estudiantes i el Gran Canària. Els de Joan Plaza ho seran si perden contra els canaris i l'Estudiantes venç a Galícia. Perquè el rival sigui l'equip madrileny, els de Luis Casimiro haurien de perdre a la pista del Xacobeo i que el Gran Canària guanyés a Sevilla, mentre que el rival seria l'equip de Pedro Martínez sempre que els illencs perdin el seu partit. Fins ara, el Regal Barça ha derrotat el Cajasol en els tres partits en què s'han enfrontat –dos d'ACB i el de copa–, això sí, mai còmodament, ha vençut sempre l'Estudiantes i només ha perdut en una ocasió amb el Gran Canària, a Las Palmas en la tercera jornada (67-65).

LA SITUACIÓ

Equip Vic. PP PJ PF PC
Unicaja 18 15 33 2646 2480
Cajasol 18 15 33 2336 2269
Estudiantes 18 15 33 2584 2543
Gran Canària 17 16 33 2495 2472
La propera (16-05-2010)
Cajasol-Gran Canària; Xacobeo-Estudiantes i Unicaja-Caja Laboral


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.