BÀSQUET / LA SEGONA EUROLLIGA DEL BARÇA

Inseparables

Ricky Rubio i Jordi Trias van ser animadors de la celebració del títol en la nit parisenca, que va aplegar seguidors, amics, familiars i exjugadors il·lustres del bàsquet blaugrana

Ricky i Jordi Trias són una de les parelles inseparables del vestidor blaugrana. Sempre plegats, i a punt per fer broma, ells exemplifiquen el bon ambient que es respira en l'equip de Xavi Pascual. I en la nit parisenca van ser ells els que van exercir de mestres de cerimònies improvisats, en la celebració que el club va organitzar a l'hotel Marriott. Després de recuperar forces, sopant a peu dret –això sí, entre foto i foto i autògraf i autògraf–, el micròfon va ser seu. Primer, fent de speakers, presentant un per un tots els jugadors de la plantilla i, després, llançant-se al karaoke, compartint escenari amb el discjòquei. Incansables, no van parar d'animar una festa que es va allargar fins a altes hores de la matinada. Una nit d'abraçades i de felicitacions, compartida per familiars, amics i també aficionats, que per uns minuts van poder acostar-se als seus ídols i tocar, també, una copa que va passar de mà en mà. Uns seguidors més contents que un gínjol que també van poder compartir alguns minuts amb noms il·lustres del bàsquet blaugrana com ara Andrés Jiménez, Ferran Martínez i Rodrigo de la Fuente –campió de l'Eurolliga el 2003–, que també es va desplaçar des de Roma per viure una altra nit màgica. També hi va ser el jugador de l'equip de futbol Xavi Hernández, que va protagonitzar, amb el president Joan Laporta, Piqué, Puyol, Bojan i Busquets, un autèntic viatge llampec per estar al costat dels de Xavi Pascual. El migcampista vallesà, sancionat amb vista a l'últim partit de lliga, va ser l'únic que es va quedar a París, mentre la resta tornaven cap a Barcelona.

Va ser, també, una nit d'imatges. Com la dels germans Sergi i Roger Grimau o la dels germans Quique i Víctor Sada, objecte d'un munt de felicitacions pel partidàs del base badaloní en la final. Segurament Papaloukas es recordarà d'ell. O de la celebració, més serena, de Basile, el veterà de la plantilla i un dels més feliços de la nit. Feia anys que perseguia aquest somni i, somrient, assegut envoltat d'amics i familiars, semblava pair amb calma el que molts encara estan assimilant. Que són campions d'Europa i, a més, amb una autoritat incontestable. Una final sense el patiment que se li pressuposa a un partit tan decisiu. Una final per disfrutar.

Un lloc entre els grans.

Xavi Pascual, Joan Creus o Josep Cubells tampoc no vam faltar a la cita i no es van estalviar, com gairebé ningú, alguna visita per la pista de ball. La feina ben feta bé val una festa grossa, especial per a una plantilla amb fam de títols i en què només Navarro coneixia el que suposa regnar a Europa. Per a la Bomba, però, també és una nit emocionant i, com molts, no es va poder aguantar les llàgrimes al pavelló. Únic supervivent d'aquell equip del 2003, per a ell guanyar l'Eurolliga no és nou, però fer-ho així, com a líder de l'equip, és una sensació especial. I molt més si ho fas amb el guardó de MVP de la final a la butxaca, un dels pocs reptes que li quedaven al de Sant Feliu, que ho ha guanyat tot. Navarro forma part ja de l'Olimp del bàsquet blaugrana, i queda clar que cal començar a fer un lloc al Palau per a la samarreta número 11.


L'afició es va poder fotografiar amb la copa i els jugadors, que es van fer un fart de signar autògrafs



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Entremès, rostit i Girona-Barça!

 
Hansi Flick
Entrenador del Barça

“Serà un partit de nivell Champions que ens posarà a prova”

Barcelona
 
 

Principi fonamental

Girona
 

Barça-Baxi Manresa: final prou clàssica a Tarragona

TARRAGONa
 

Puado en volia tres

cornellà de llobregat
 

Cada vegada més lluny

Girona
 

Un gran aperitiu

Girona / Barcelona