BÀSQUET / LLIGA FEMENINA

Soles no ho poden fer

L'Olesa Espanyol ha de vèncer i esperar un cop de mà del Cadí a Lleó per jugar el «play-off» pel títol

La bona dinàmica (sis triomfs seguits) no ha servit a l'Olesa Espanyol per dependre de si mateix avui en l'última jornada en la pugna per disputar el play-off de la Lliga Femenina. El San José encara la té millor –n'ha lligat vuit– i això li fa tenir la paella pel mànec. I és que, tot i tenir el mateix balanç (16-9), l'average és de les lleoneses.

El jutge català.

Definit un duel de semifinals (Perfumerías-Rivas), l'al·licient per dalt –els dos partits seran a les 19.00h– és saber qui serà el rival del Ros Casares. Abans que res, l'Olesa ha de fer la seva feina, i no serà fàcil. Rebrà el Puig d'en Valls, subcampió de copa i que està fent una segona volta pletòrica (9-3 i les derrotes contra el Ros, el Rivas i el San José). La resta es decidirà a Lleó. Allà, el Cadí la Seu –2-10 a fora aquest curs– intentarà sorprendre el San José i, de rebot, fer un favor a l'altre català. La plantilla lleonesa estarà al complet –s'havia plantejat l'opció de recórrer a l'equip vinculat– després que es desconvoqués la vaga prevista com a mesura de pressió pels retards constants en els pagaments de les nòmines, ja que han arribat a un acord. Si el Cadí perd, l'Olesa s'haurà de conformar a jugar el play-off del cinquè al vuitè, que reparteix dues places per l'Eurocopa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

La dura realitat

 

Les dinàmiques marquen l’inici

La Seu d’Urgell / Girona
 
 

Quina muntanya

Girona
 
Ike Iroegbu
base del bàsquet girona

“He crescut en una cultura on s’espera l’excel·lència”

Girona
 

Fonaments sense pilars

Girona
 

El patinatge català decideix el seu futur

BARCELONA
 

Un bri d’aire fresc

Girona