Bàsquet

El Garrotxa és superat per l'Argentona

Garrotxa 55

Argentona 65

GARROTXA: Miranda (3), Vicente, Causadias (16), Olivas (10), Busquets (10) –cinc inicial–; Corcoy (2), González (8), Puigdevall (4), Martí (2), Masoliver i Marull. 3 triples: 1 Miranda, 1 Olivas i 1 Causadias. 6/16 en tirs lliures. 18 faltes. ARGENTONA: Espín (2), Seidi (12), Pau (3), Sánchez (10), Jabbi (14) –cinc inicial–; González (14), Vives (5), Casabella (5), L. Domingo, Pou, Solans i E. Domingo. 7 triples: 4 González, 2 Sánchez i 1 Pau. 10/22 en tirs lliures. 18 faltes. PARCIALS: 9-15, 25-32, 41-46 i 55-65. COMENTARI: El Santjoanenc no va poder debutar amb victòria en el primer partit de lliga a casa. L'Argentona va dur la iniciativa al començament, dominant sota els taulells i amb encert des de la línia de tres, aconseguint així un avantatge de 7 punts al descans. En la represa, els locals van reaccionar i retallar distàncies, però una falta tècnica al minut 6 de l'últim quart va acabar amb les esperances del conjunt garrotxí, situant-lo deu punts per sota, una diferència que ja no es va moure fins al 55-65 final.