Candelário (16), Ros (5), Terrades (5), Pons (13), Valera –cinc inicial–; Sidera (2), Gómez (3), Aymerich (5), Paulí (1), Cubells (14). 8 triples: 4 Candelário, 1 Terrades, Gómez, Aymerich i Cubells. 8/29 tirs lliures. 21 faltes. Eliminat. Cubells.
Lloveras (17), Serra (4), Gómez (10), Anaya (9), Martorell –cinc inicial–; García (5), Albó (2), Ferrari (1), Pombo, García (7), Babic. 3 triples. 2 Gómez i 1 García. 9/17 tirs lliures. 24 faltes.
PARCIALS:
23-15, 45-35, 56-42, 64-55.
COMENTARI:
El Fontajau va dominar tot el partit i continua lluitant per esquivar la fase de descens. Des de bon començament, els homes d'Òscar Giménez van sortir a la pista concentrats i van marcar el ritme ofensiu amb un parcial de 12-2. Els gironins van tenir avantatges màxims de fins a 17 punts, però mai van acabar de sentenciar el partit, en part pel baix percentatge d'anotació en els tirs lliures que arrosseguen setmana darrere setmana. Al final, el Malgrat va posar una marxa més, però tot i això la victòria gironina no va perillar en cap moment.
60CESET:
Fernández (12), Ravés (11), Dubé (10), Timonet, Font –cinc inicial–; Arbona, Llaona (6), Avilés (3), Varó (5), Samsó, Blanch (5), Boumaftah (8). 5 triples: 1 Avilés, Boumafth, Dubé, Llaona i Varo. 15/38 tirs lliures.
48
QUART:
Gironés (7), Jaume (2), Mbappe (17), Prat (17), Frau (1) –cinc inicial–; Bofill, Julia, Carreras, Poch (2). 3 triples: 2 Mbappe i 1 Gironés. 7/15 tirs lliures.
PARCIALS:
6-15, 15-12, 18-17 i 20-12.
COMENTARI:
El partit va tenir dues cares. En la primera part, el Quart va dominar gràcies al control del rebot tant defensiu com ofensiu, la qual cosa els va permetre portar el ritme del joc. Tot i això, en la segona part, una millor defensa local va fer que el CESET es posés per davant en la puntuació, però sense agafar gaire distància. En el minut 35, el Quart va mostrar la seva pitjor cara i amb molt poc encert va propiciar que el CESET agafés avantatge, també gràcies a l'encert en tirs lliures, i finalment s'emportés el partit i l'‘average'.