Bàsquet

El bàsquet torrentí comença temporada amb el suport de l'afecció

El Pavelló del Vedat ha acollit la presentació del Nou Bàsquet Torrent, la Unió Bàsquet Femení i l'Escola de Bàsquet Torrent

El Pavelló del Vedat va acollir aquest cap de setmana la presentació de la nova temporada 2015-2016 dels clubs de bàsquet Nou Bàsquet Torrent (NBT) i , Unió Bàsquet Femení (UBF ) així com de les Escola d'Iniciació Esportiva Escola Bàsquet Torrent

L'acte va comptar amb la participació d'un total de 350 jugadors i jugadores que conformen els 31 equips des de “premini” fins a sènior . A més, des de les graderies, familiars, amics i afeccionats al bàsquet van donar suport als jugadors en aquesta important cita .

A poc a poc, la megafonia va anar presentant als jugadors que van saltar a la pista amb una gran il·lusió per començar la temporada. A més d'alguns regidors de l'Ajuntament d ela vila, també hi van assistir el president del UBF, Ximo Joan, el president del NBT, Cándido Martínez, i del president de la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana, Salvador Fabregat .



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el darrer article gratuït dels 5 d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

La dura realitat

 

Les dinàmiques marquen l’inici

La Seu d’Urgell / Girona
 
 

Quina muntanya

Girona
 
Ike Iroegbu
base del bàsquet girona

“He crescut en una cultura on s’espera l’excel·lència”

Girona
 

Fonaments sense pilars

Girona
 

El patinatge català decideix el seu futur

BARCELONA
 

Un bri d’aire fresc

Girona