Soler (6), Mitjà (8), Bassa (8), Font (8),  Oliva –cinc inicial–; Castillo (12), Castelló (10), Vives, Juan, Sabater (5), Salva. 6 triples: 2 Mitjà, 2 Castelló, 1 Castillo i Sabater. 17/23 tirs lliures. 19 faltes.
Rabaseda (19), Burgos (26), Camprubí,  Pons (18), Fors (4)  –cinc inicial–; Sanglas (5),  Sala (5). 9 triples: 3 Pons, 3 Rabaseda, 2 Burgos i 1 Sanglas. 10/16 tirs lliures. 14 faltes.
PARCIALS:
16-24, 29-47, 40-63, 57-77.
COMENTARI:
El Ripoll, molt intens en defensa, va aconseguir un important triomf per agafar-se a la segona posició de la taula. Un parcial de 13-23 en el segon període va fer que el Ripoll ampliés les diferències fins a 18 punts i deixés el partit pràcticament vist per a sentència. A la segona part els bisbalencs, lluny de rendir-se, van provar diverses defenses per capgirar el marcador, però els ripollesos es van mostrar ferms i no es van deixar intimidar.
el 9
68
FONTAJAU:
Terradas (10), Candelario (8), Aymerich (3), Aguilar (2), Roura (2) – Gómez (6), Prunella (5), González (2), Pons, Cubells (22). 11 triples: 3 Terradas, 3 Cubells, 2 Gómez, 1 Candelario, Aymerich i Prunells. 15/25 en tirs lliures. 22 faltes.
72
L'ESCALA:
Danés (11), Jambert (4), Clapera (8), Martí (5), Poch (6), D. Capella (2), López, Ll. Capella (4), Esponellà i Costey (30). 9 triples: 7 Costey, 1 Danés i Clapera. 15/21 en tirs lliures. 23 faltes.
PARCIALS:
13-21, 34-40, 52-53 i 68-72.
COMENTARI:
El Fontajau no va poder superar l'Escala en un partit marcat pels 7 triples sense error que va anotar Arnau Costey en només 7 minuts del segon període. Els locals, encertats des de la línia de tres, van aconseguir arribar als darrers dos minuts de partit amb empat a 64, però cinc punts consecutius de Danés van deixar sense opcions el conjunt gironí.