MOTOR

KÀRTING

Domini absolut de Barrabeig

Va guanyar la copa de campions en KF2, mentre que el pilot vendrellenc Gil va vèncer en cadet

El pilot de l'Espluga de Francolí Gerard Barrabeig (Intrepid) va brillar al Vendrell en la copa de campions de karts i es va endur la victòria amb autoritat en la classe KF2. Després de dos títols de campió d'Espanya consecutius en KF3, l'entrada de Barrabeig en la seva nova classe està sent fulgurant i es va imposar amb gairebé dos segons de diferència sobre Adrià Domènech (Genikart). El podi el va completar el danès Jacob Nortoft. La copa de campions va aplegar diversos posseïdors dels títols estatals i també va reunir altres pilots solvents en el panorama internacional. La prova va córrer en les categories alevina, cadet, KF2 i KF3. El campionat va aplegar prop de 3.000 espectadors al Kàrting Vendrell i també es va fer un homenatge a Marc Gené batejant un revolt del circuit amb el seu nom.

En cadet, el vencedor va ser el vendrellenc Albert Gil (Sportkart Vendrell), que va superar Iván Piña i a Adrián Renart. En categoria alevina el germà de Gerard, Aleix, va ser quart i es va quedar a les portes del podi. En aquesta categoria, el guanyador va ser Eliseo Martínez. En la categoria de KF3 Víctor Colomé va ser el més ràpid i el vendrellenc Carlos Gil també va fer una magnífica cursa acabant en la quarta posició.