Esports

Automobilisme

autocros

Més de 70 pilots en el 25è Campionat d’Autocros

El Circuit de la Serra s’omplirà d’activitat aquest cap de setmana amb el 25è Campionat d’Espanya i de Catalunya d’Autocros. La prova disputada a Mollerussa és la més antiga d’aquesta competició i la quarta que es disputa enguany, després de la del circuit Motorland –a Alcañiz–, Lleida i Portugal.

De moment, 74 pilots d’arreu de l’Estat hi prendran part, a falta encara de tancar les inscripcions. Hi haurà un total de 6 categories –3 d’elles de turismes–, entre les quals destaca la Junior Cros, una de les que tindrà la representació local d’Ares Lahoz, que va al capdavant de la classificació i que s’enfrontarà a onze pilots d’entre 13 i 17 anys.

L’Escuderia Mollerussa aporta a la competició un total de 20 pilots, segons va explicar ahir un dels seus membres, Toni Castillón. El seu vicepresident, Delfí Lahoz, va destacar que el circuit ha millorat en infraestructures. En aquest sentit, va indicar que es disposarà d’un camió cuba per refrescar el terra i també s’ha reforçat la instal·lació de punts de llum i aigua per als pilots que es desplacen al circuit amb autocaravana, per exemple. El campionat arrencarà dissabte amb els entrenaments oficials i les primeres mànegues de classificació, que es disputaran a la tarda. Aquestes continuaran diumenge al matí, mentre que la final serà a partir de les 12.30 hores.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia