MOTOR / CAMPIONAT DEL MÓN DE MOTOCICLISME

Dos catalans, entre els favorits de 125

Espargaró va brillar en el tram final del 2009 i Márquez ha estat el millor de la pretemporada

La marxa d'alguns dels millors pilots de la temporada passada també deixa oberta la lluita pel títol de 125 cc, en la qual tindran un protagonisme ben viu els catalans Pol Espargaró i Marc Márquez. El primer, pel bagatge de la temporada passada, amb un tram final de llibre. I el segon, per haver-se convertit en la referència de la pretemporada, amb el millor temps en cada test. El subcampió actual, el britànic Bradley Smith també és un dels aspirants al títol, tot i que la seva preparació potser no hagi estat tan bona.

«Tots m'assenyalen com un dels favorits i ho assumeixo, encara que tingui clar que no serà gens fàcil aconseguir-ho», assegura Espargaró, conscient que els seus resultats de la temporada passada van ser un pas endavant en la seva carrera: «L'any passat em vaig treure un pes de sobre guanyant la meva primera cursa i pujant regularment al podi, així que espero que la ratxa continuï i que pugui lluitar pel títol.»

Vista la pretemporada, també cal tenir en compte Nico Terol i Sandro Cortese, a més del company d'Espargaró Efrén Vázquez, i del tercer català, Esteve Rabat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.