Dani Pedrosa

Pilot de Repsol Honda (Moto GP)

«Sóc positiu de cara a la cursa»

Valentino Rossi
YAMAHA (Moto GP)
«Només hem tingut sis dies de preparació, però hem après moltes coses de la moto nova i tenim un bon ritme. Aquesta temporada hi ha pilots molt forts i serà divertida per als aficionats»
Jorge Lorenzo
YAMAHA (Moto GP)
«Encara no estic perfecte, necessito més temps per recuperar-me al cent per cent, però almenys ja podré pilotar a Qatar»
Casey Stoner
DUCATI (Moto GP)
«Donaré el màxim de mi mateix, com sempre, però tot just és la primera cursa d'una temporada molt llarga»
Aleix Espargaró
DUCATI (Moto GP)
«Espero demostrar la meva vàlua a Moto GP. Vaig agafar experiència l'any passat i en els últims tests he guanyat millors sensacions amb la moto»
Toni Elias
GRESINI (Moto 2)
«No estaré bé i tocarà patir, però ho donaré tot per aconseguir el màxim de punts possibles en aquesta primera cursa»
Pol Espargaró
DERBI (125 cc)
«Durant la pretemporada hem estat molt competitius i espero continuar igual de bé a partir de la primera cursa»
Marc Márquez
DERBI (125 cc)
«Tinc la confiança de poder estar al davant i la il·lusió de lluitar per guanyar curses»

Dani Pedrosa arriba motivat a la primera cursa de la temporada, després d'una preparació entrebancada a causa dels problemes de la seva moto: «Estic a punt per donar l'esforç màxim i fer-ho de la millor manera possible quan arrenqui l'any.» Almenys el català començarà, a diferència de la temporada passada, sense cap lesió: «No tinc problemes físics i ho donaré tot per aconseguir el millor resultat possible a Qatar.»

El de Castellar del Vallès considera que el traçat de Losail és complicat i que requereix una bona feina: «Cal fer una posada a punt molt precisa en la moto, amb una bona agilitat i velocitat en la recta.» També considera que s'ha de mantenir tranquil per encarar la cursa amb garanties: «No ens hem de deixar portar pels nervis, perquè només pot ser perjudicial. Hem de mantenir la calma, estar mentalitzats i concentrats tant com sigui possible en els entrenaments per trobar uns bons ajustaments per a la cursa.»

Per acabar, Pedrosa assenyala el treball de grup com a element clau per aconseguir els èxits: «Confio completament en l'equip que tinc al meu voltant i també crec en mi mateix, així que sóc positiu respecte a la cursa d'aquest cap de setmana.»



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.