MOTOR / GP2

Clos puja al podi

El català, després d'un any 2009 per oblidar, es refà amb una primera cursa impecable

Després d'un 2009 per oblidar (només va puntuar en l'última cursa) Dani Clos va tenir un inici de temporada més que esperançador i va pujar al podi en la cursa que obria la GP2. De fet, que tot pintava bé ja es veia des de la pretemporada, quan els cotxes de Racing Engineering pilotats pel català i el seu company, l'alemany Christian Vietoris, van estar sempre entre els primers.

Ahir Clos va superar Olivier Turvey en la sortida i va tenir sort d'evitar Bianchi, Bird i Vietoris, que s'havien enganxat en el primer revolt. Es va situar cinquè i en la setena volta va pressionar Pastor Maldonado i el va superar a final de recta. Clos va ser un dels primers que va fer el pit-stop obligatori, una estratègia que es va revelar encertada perquè li va permetre situar-se tercer a mitja cursa, aprofitant un problema en el canvi de pneumàtics del líder Sergio Pérez i molt a prop de Charles Pic i de Giacomo Ricci.

Més que mai, el podi va ser de triomfadors: Charles Pic –autor d'un any molt discret a les World Series quan n'era un dels grans favorits–, Giacomo Ricci –segon, quan havia sortit 12è–, i Dani Clos, que també es va refer d'un mal any i, tot i que no va poder inquietar els primers, tampoc va patir per contenir Sergio Pérez.

«Aquest podi té regust de victòria. Ja em tocava una alegria. A Maldonado l'he pogut passar perquè era més ràpid, però al final no podia acostar-me als dos primers i he preferit assegurar el podi», va explicar Clos.

GP2

Cursa 1
1r Ch. Pic (Arden)
57:54.177
2n G. Ricci (DPR)
a 1.489
3r D. Clos (Racing Engineering)
a 4.209
4t S. Pérez (Barwa)
a 5.111
5è O. Turvey (iSport)
a 18.339
6è P. Maldonado (Rapax)
a 30.211
7è L. Razia (Rapax)
a 30.568
8è F. Leimer (Ocean)
a 34.321
9è S. Bird (ART)
a 35.961
10è D. Valsecchi (iSport)
a 44.064


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.